Mekkora hitelt vehetne fel?
Felvehetne 35 millió forintos hitelt ez az ember? Havi bruttó 1,8 milliós fizetés, kb 75 milliós ház, 15 milliós nyaraló, kb 60 millió forint megtakarítás, 2 kocsi...
Lehet, hogy hülyeségeket írtam, de nem tudom milyen feltételek kellenek egy hitelhez. Ja, a pénz egyetemre kell. Valaki leírná, hogy hogy működik ilyenkor ez?
A leírtak alapján egész biztosan felvehetne szabad felhasználású hitelt.
Bár nem igazán értem, hogy :
- Melyik egyetem kerül 35M forintba
- Melyik egyetemen kell kifizetni egybe a tandíjat (és nem szemeszterenként)
- Miért akar felvenni egy rossz THM-ű szabad felhasználású hitelt, ha akár megtakarításból akár kigazdálkodva a béréből (szemeszterenként) ki tudná fizetni a tandíjat.
Ez kamu az egesz!!!
Gyerekeid joleterol beszelsz mikozben 150millios vagyonnal, kozel duplaja a megtakaritott penzed a tandijhoz kepest es arrol papolsz hogy nem akarod bajba sodorni oket??!! Mirol beszelsz ember???!!! 35 millios hitellel sodornad igazan bajba oket!!
És te mégis miből akarnád fizetni?!
Tippre egy 35M-s személyi kölcsönnek olyan 700e forint (!!!) a havi törlesztője!
A diákhitel az egyedüli ilyen hitel. De ott ennek a lapos töredékét sem kapod.
USA meg nem hinném, hogy adna neked, mint külföldinek diákhitelt.
De nem is értelek miért akarsz az USA-ban tanulni 35M-ért, mikor Cambridge-ben ennek a fele a tandíj (feltéve ha nem orvosnak tanulsz, de akkor meg a SOTE-vel 100x jobban jársz) és közelebb is van. Ráadásul a Cambridge Európa gyakorlatilag legerősebb egyeteme, ha ott végzel biztos a meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!