Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha valaki bar listás és nincs...

Ha valaki bar listás és nincs semmi fedezete amire hitelt vehetne fel az hogyan tudja kifizetni? Főleg hogy százezres részletekre adják meg.

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Aki BAR listás és nincs fedezete, az nem fog hitelt sem kapni. Régen sem kapott volna, most meg pláne nem.
2009. febr. 22. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy BAR listás akinek nincs fedezete az nem fog semelyik bankban hitelt kapni.
2009. febr. 23. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Sziasztok! az a helyzet hogy attól hogy bár-os vagy tudsz hitelt felvenni. Most nem adnék tippet de minap hoztam ki autót 0%-ra tehát nem fizettem be semmit elvileg már ezt sem lehetne. Három banknak tartozom össz 1500000ft-al két éve bár listán vagyok mégis adott hitelt a merkantil.nem csalás saját nevemre hoztam megkockáztattam sikerült,még munkáltatóit sem kért.
2009. febr. 24. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!