Puskasanita kérdése:
Hol talalok olyan embert akitol meg ma tudok kolcsont kerni? Akar uzsora kolcson is lehet
Figyelt kérdés
mert ma este 6 oraig megkene oldanomvagy utcara kerulok Az allataimal egyutt oszesen 150. 000 kellene es 250. 000 ezret torleszteni ha ugy jo! Konyorgom segicsetek2014. febr. 21. 12:56
11/21 A kérdező kommentje:
En ugytudom hogy nemad.... Ha nincsen bejelentett munkahejem...marpedigre nemaar bejelenteni a fonok..minden honapba megszoktam kerdezni....
2014. febr. 21. 13:53
13/21 A kérdező kommentje:
Ket cica egy kutyus
2014. febr. 21. 14:27
14/21 anonim válasza:
Sajnálom a helyzeted, de csak úgy adni nem fog senki szerintem. Nem tudnál eladni valamit? Bútort, tárgyat, akármit?
Írj egy üzenetet, ha van ilyen ingóságod.
15/21 anonim válasza:
"Akor higyel amit akarsz.... Miert lenne egyertelmu hogy nen fizetem ki hmm? Ha adatok mindent megadok???? -.-"
Ez jött privátban. Ismét megkérdezem, ezzel mi a lópikulát tudna bárki is kezdeni? Ez mitől garancia a visszafizetésre? Pénzzé nem lehet tenni adatokat, ha az adós úgy dönt, hogy ő most nem tud fizetni (tudom, akarni mindenki akar, csak tudni nem tud...)
16/21 anonim válasza:
kuldj kepet privatba. ha az esetem vagy, meglatom mit tehetek
17/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki vagy de jol meghamisitottad amit uzenetben irtam....
2014. febr. 21. 15:48
18/21 anonim válasza:
Na, mi lett? kiköltöztettek? Vagy sikerült pénzt szerezni?
19/21 A kérdező kommentje:
Holnap kell este 8 ig elhagynom az alberletet csak meg nem tudom hova... Szal mar banom hogy ide irtam mindenki csak kotekedni tudott itt nem pedig segiteni...
2014. febr. 21. 23:15
20/21 anonim válasza:
#17 - copy-paste-tel? Akkor másold be te, hogy mit küldtél, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!