Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Járt más is így mint én?...

Járt más is így mint én? OTP-bank?

Figyelt kérdés
2hónapja intéztem a tartozásrendező hitelemet,mert mindig kitaláltak valamit,hogy ez kell még meg az.Adóstárs egyebek.3 adóstársjelöltbő nekik egy sem felelt meg,és ez mindig 1-1 hét múlva derült ki..Most utóbb kinyomoztam,nem kell az én esetemben,s ez így is van.Pénteken szóban mondták,minden rendben,de majd menjek vissza,hétfőn.Rengeteg várakozás után(3óra)pici 4 hónapos babával,mégsem foglalkoztak velem.Otthonról ujra felhívtam a központjukat,hogy ilyenkor mi van?Ma visszamentem a bankfiókba és közölték,hogy nem kapom meg a tartozásrendező hitelt mert eladta a bank a behajtó cégnek a tartozásomat.OTP Faktoringnak)
2009. dec. 9. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos ennek semmi köze az OTP-hez. Ha beadsz egy új hitelkérelmet bármilyen bankba, az nem mentesít attól, hogy a régebben felvett hiteledet folyamatosan törleszd. Ez akkor sem változik, ha a bank sokáig szuttyog a kérelmeddel. Ha hónapokig nem fizeted a részleteket, akkor a bank felmondja a hitelszerződésedet és átadja egy követeléskezelőnek.

Veled is ez történt.

2009. dec. 9. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen ez sokakkal előfordul. Ezért kell független hitelirodához fordulni, mert ők több bankkal állnak kapcsolatban és átlátják a lehetőségeket! Ezzel megspórolod az esetleges kudarcot és időt. Csak sokan sajnálnak pár % megbízási díjat fizetni.

egy hitelügyintéző

2009. dec. 10. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Az Otp Faktoring is még Otp-n belül van. Hamarosan felkeresnek majd téged és felajánlanak egy sokkal durvább havi törlesztést. Azért lesz durvább,mert elég nagy summás összeg szokott ilyenkor kikerekedni a késedelem és a felszámolt kamatok után,na és persze ezt már sokkal rövidebb határidőre adják.
2009. dec. 12. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!