Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Direkt nem enged belépni....

OTP Direkt nem enged belépni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Fél éve nyitottam számlát az OTP-nél, viszont csak 1 hónapja került rá sok, hogy be kelljen lépnem interneten a számlámba. Persze nem engedett be...azt hittem elfelejtettem a kódot vagy rosszul emlékszem rá, ezért elmentem az OTP-be megváltoztatni. Hazaértem, megint nem jó (mellesleg felírtam 1 számot magamnak, arra változtattam, szóval esély nincs rá hogy rosszul emlékszem). Újra bementem, nem tudnak segíteni, változtassam meg újra mert ugye én vagyok a hülye. Oké, megváltoztatom, ezt is felírtam. Most értem haza, és megint nem jó! Felhívtam az OTP Direkt oldalán található számot, de nem értem, melyik szolgatást kéne választanom, mivel az én problémámra nem mondanak be szolgáltatást. Már nincs képem újra bemenni a bankba...valaki tudna segíteni? Vagy az a legokosabb, ha újra bemegyek és jelenetet rendezek ha megint a jelszóval b*szogatnak (már bocsánat)...?
2014. febr. 11. 12:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy jártam 5 éve. Azóta már legalább 10x voltam bent a bankban. Utoljára kioktattak, hogy jó lenne ha felírnám magamnak valahová a jelszót. Mondom neki, ezzel nincs gond meg tudom jegyezni, de egyébként fel is volt írva. Erre csináltunk új jelszót, mondta a nő, hogy próbáljam ki ott helyben... erre csodák-csodája ott sem működött az abban a pillanatban cserélt jelszó.

Ez azóta is így van. Nem értem mi lehet a gond, de sajnos ők sem.

2014. febr. 11. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!