Melyik bankot válasszam? Kamatozás végett.
Melyik bankba érdemes lenne letenni a pénzt?
Majdnem 1 millióról lenne szó,és olyan bankba szeretnék,ahol a számlának 2 tulajdonosa lehet.
A százalékokkal se vagyok tisztában(melyik bank hány % kamatot fizet).
2% korul van szinte mindenhol az _eves_ kamat lekotott betetre, ez 1 millio eseten evente 20e forintot jelent. EVENTE. A szamlavezetes koltsege majdnem eleri azt az osszeget, mint amit kamatkent fizetnek...
itt nezz korul
"A szamlavezetes koltsege majdnem eleri azt az osszeget, mint amit kamatkent fizetnek... "
Hát, nálam ez havi 300 Ft, az évi 3600, amit azért igencsak meghalad 20 ezer Ft :)
2% az nagyon nem igaz.
Az Erste Banknál a Forint Futam Betét 3,5%-os éves kamatot ad.
Nem akarom reklámozni őket, lehet, hogy jobb is van náluk. De a 2% nagyon nem igaz.
A legjobb az lenne ha végignéznéd az összes bank összes megtakarítási kínálatát.
Persze a számla költségeit is figyelembe kell venni. Illetve, hogy majd hogy akarsz hozzá férni a pénzhez? Átutalod, bankkártyával veszed fel, stb...
Prémium magyar államkötvény.
Infláción felül kamatozik fix százalékot, ez együtt nem rég meghaladta az 5%-ot is.
Köszönöm,hasznosak voltak a válaszok:)
Akkor kicsit körülnézek,csak gondoltam itt is éreklődök,hátha tud valaki valamit.Még egyszer köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!