Hogy kell utalni paypalra? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Felül rákattintottam a top up-ra és melyik biztonságosabbM ami néhány napon belül feltölti vagy ami azonnal feltölti
Ha a néhány naposat választom akkor, hogyan utaljak ?ez milyen utalás?
belföldi forint átutalás ugye?
A transfer Id-t a közleménybe kell írni?
2013. okt. 27. 16:51
1/2 anonim válasza:
Én az 1-2 napossal szoktam utalni, mert azokban a bankokban nincs számlám, ahonnan az azonnali megoldás működés.
Rendes belföldi forint átutalás kell és igen, a közleménybe azt az azonosító karaktersorozatot kell beírni.
2/2 anonim válasza:
Ha van bankkártyád nyugodtan regisztráld fel. Sokkal gyorsabb, és egyszerűbb. Ha vásárolsz vele, akkor azonnal levonja a számládról, és ez még ingyenes, mint kártyás vásárlás.
Nem kell várni napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!