Most akkor holnaptól már van ingyenes kézpénzfelvétel és 150 et tudok felvenni vagy hogy van ez?
Tegnap az volt, hogy valami "limit" van
(vagyis hogy egyszerre mennyit szabad max levenni)
Azt hiszen százezret írtak-
Aki febr. előtt nyilatkozott, az már febr-tól
veheti fel azt az összeget (aki később nyilatkozik)
csak később vehet fel
Jaja én is úgy tudom ,hogy csak 100 rugót lehet felvenni, pedig 150-et ígértek.
Hazug csaló banda...
A 100e Ft az egy tranzakcióval felvehető összeget jelöli. Ennyit vállaltak a bankok, hogy ennyit fel fog tudni venni egy tranzakcióval az, aki fel akar. Ez amúgy rohadt nagy kicseszés, régebben 800e Ft-ot is ki lehetett venni az automatából egy tranzakcióval. Ma már ez 8 tranzakció, van itt ész...
Itt is jó lett volna a havi kettő, max. 150e Ft-ig terjedő kpfelvét ingyen, ha a bankok cserébe a maximálisan felvehető összeget 50.000 Ft-ra korlátozták volna tranzakciónként. Ezt oldotta fel a kormány azzal, hogy 100e Ft-ot fel kell tudni venni egy tranzakcióval. Tehát a kettővel ki tudod meríteni a 150.000 Ft-os keretet.
Tények:
-Feb. 1-től fel lehet venni ingyewn havi 2x maximum összesen 150 ezer forintot ingyen, aki jan. 20-ig kérte.
-A bankszövetség megállapodott, hogy minden automatából bbiztosítja, hogy egyszerre legalább 150 ezer forintot fel lehessen venni.
Tehát feb1től él az ingyenes kp. felvét és nem feltétlenül lehet csak 100 ezer forintot felvenni egyszerre (ez a minimum).
Bocs, elírtam:
-A bankszövetség megállapodott, hogy minden automatából bbiztosítja, hogy egyszerre legalább 100 ezer forintot fel lehessen venni.
Ki kell próbálni
Én úgy "értettem", h. egszerre csak százezret lehet
levenni- Ha kell még ötvenezer,akkor azt egymásodik alkalommal tudod csak kivenni (ha van elég kp. az automatában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!