Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kaptam a K&H-tól egy sms-t,...

Kaptam a K&H-tól egy sms-t, hogy a lakásbiztosítási hátralékomat fizessem be. De nincs is lakásbiztosításom! Ilyenkor?

Figyelt kérdés

Holnap felhívom őket, de bosszant, hogy mi lehet ez.

Nagyon remélem, hogy elhibáztak valamit (?)

2014. jan. 21. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Ha van náluk lakáshiteled, akkor sürgősen köss biztosítást, mert ez kötelező minden olyan lakásnál, amin hitel van. Mindegyik Bank kéri. Ha nincs, akkor felmondják a hiteledet.
2014. jan. 21. 21:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Közöm nincs a K@H-hoz, semmilyen téren. Csak a szép kártya, amit a régi munkahelyemen kaptam. Na az K&H-s volt. Ennyi, másom nincs annál a banknál!
2014. jan. 21. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Én az olyan sms-eket és emaileket, amiket ismeretlenek írosgatnak nekem bármilyen ügyben, elolvasás nélkül törlöm.

Ne bosszankodj, ne telefonálj.

Töröld ki az sms-t és ne foglalkozz vele.

Te bosszankodsz és Te fizeted a hívás díját, amikor valaki nagyon elbaltázott valamit? Felejtsd el őket...

2014. jan. 22. 11:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet kérni az oldalukról ingyenes visszahívást. Így tettem, és szerencsére tévesen küldték ki az sms-t.
2014. jan. 22. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!