Mr.Z85 kérdése:
Hollandiában nyitottam egy folyószámlát az ING banknál, van rajta még egy kis lóvé, azt itthon letudom venni a számláról valahogyan?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 20:41
2/10 anonim válasza:
Ha az ING magyarországi fiókjai nincsenek összeköttetésben a holland bankkal, akkor csak ATM-en keresztül.
3/10 anonim válasza:
Atm:kb 1-2 ezer forintos kp felvételi díj mellett. Vagy fizethetsz a bankkártyáddal a boltban, az ingyen van. Feltéve hogy van bankkártyáf a számlához.
4/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy euro van rajta...abban az esetben?Akkor szerintem az ATM kilőve:S
2014. jan. 22. 10:05
5/10 anonim válasza:
Az ATM kiadja forintban.
De jobb lenne boltban fizetni vele, mert nincs plusz díja. A külföldi kp.felvét nagyon drága.
A számlát meg tanácsos lenne megszüntetni, hogy ne halmozódjanak rajta a díjak.
Tanácsos lett volna még mielőtt hazajöttél, elintézni.
6/10 anonim válasza:
Attól, hogy euro van rajta, használhatod atmben es a boltban is. Mint ahogy a magyar kartyat is hasznalhatod nemetirszagban. Csak a dijakkal szamolj. (Lasd fentebbb)
7/10 anonim válasza:
Ha van netbankos hozzáférésed, simán belépsz és átutalod egy itthoni számlára. Ha forintszámélára utalod, az aznapi árfolyamon átváltják, ha egy euroszámlára, akkor egy az egyben megérkezik az összeg.
8/10 A kérdező kommentje:
Pesten van valahol ATM ahol letudom venni?Nálunk sajnos nincsen:(
2014. jan. 23. 21:44
9/10 anonim válasza:
Bármelyik ATM kiadja forintban. Pesten van néhány helyen (nem tudom hol) euró ATM. Ott értelemszerűen eurot ad ki.
Viszont így is úgy is külföldi készpénzfelvétel.
A legközelebbi automatából vedd fel.
Viszont a számlát meg kellene valahogy szüntetni.
10/10 A kérdező kommentje:
Sikerült levenni,kössz a segítséget mindenkinek!!
2014. jan. 24. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!