Három Bank közül melyiknél érdemesebb most számlát nyitni? OTP Bank, K&H Bank, Allianz?
Melyik lehet kedvezőbb számla vezetési költségben,
illetve egyéb havi kedvezményekben, mint pénzfelvétel?
lehet egy számlán intézni több családtag minden ügyét.
nekünk 1 van, és 3 ember munkabérutalása jön rá
Ezt én is tudom.
Csak kár hogy köze nincs a kérdésemhez...
Vagy ennyire félreérthető a kérdés, nem tudom...
Az pl. a köze hozzá, h havidíjat (kezelési költség/számlavezetési díj vagy ki minden nevezi) számolnak fel a bankok a bankszámlára, tehát ha 3 embernek 3 számlája van akkor mindegyikre számolják, de ha a 3 egyre megy akk csak egyet.
Tudtommal említettek közül a K&H számlavezetési díja a legalacsonyabb, de az főként vállalkozásokkal foglalkozik, ami persze nem jelenti azt,h magánszemélyként problémáid akadnának vele. Viszont ha nem kártyával fizetsz, hanem készpénzzel akkor sokkal könnyebb OTP ATM-et találni.
Meg attól is függ,h milyen bankszámlákat nyithatsz, mert pl. OTPnél asszem 24 év alatt lehet juniort, ami kedvezzőb mint a többi.
Ne haragudj, de ez megint egy lusta kérdés. Szánj rá időt, nézegesd a honlapjaikat, mindegyiknél elérhetők a számlavezetési és egyéb költségek.
De továbbmegyek: van olyan oldal, ami még össze is hasonlítja neked, itt egy link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!