Tartoznak nekem, amit már behajtón keresztül próbálok behajtani. Letiltásnál tart az ügy. December 13án volt adategyeztetés. Mikor látok belőle pénz?
Te valamit nagyon összekeversz, vagy csak rosszul használod a fogalmat!
A behajtó az nem tud fizetésből letiltatni, számlát inkasszózni.
A végrehajtó tud.
Ha behajtónak adod el a követelést, akkor ott vagy úgy néz ki, hogy X tartozik neked 100 e forinttal. A behajtó megveszi tőled mondjuk 80 e forintért. Innentől fogva te kiszálltál az ügyből és X már nekik tartozik 100 e forinttal.
Vagy valamennyi pénzért felvállalják, hogy megpróbálják rajta behajtani a 100 e forintot.
Zaklatják, követelik tőle vagy ők fordulnak hatósághoz.
De olyat nem tehetnek amire hatóság jogosult.
Aha,így értem.
A lényeg,hogy 76000.- gyermektartás elmaradásával tartoznak. Több éves ügy. 1x volt nála az önálló bírósági végrehajtó,de nem dolgozott és lefoglalni se tudtak tőle semmi. Most elővetettem vele újra az ügyet,mire jött a levél,hogy kérné újra a tartozás összegét + egy számlaszámot mert a letiltás kiadásához ez szükséges.
Ez volt december elején,azóta semmi.
Mikor várható belőle pénz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!