18 éven alul lehet-e több bankszámlám? Eddig egy otp junioros van, de szeretnék többet is (egyet netes fizetésre, egyet készpénztárolásra. ) Ez lehetséges?
Lehet több is, miért ne lehetne?...
A CIB Bank CIBEZZ! számlacsomagja a neked való :
- nincs havi számlavezetési díja
- adnak külön egy weben használható NetKártyát, erre csak annyi pénzt tölts fel, amennyiért épp vásárolsz, a többi pénzed biztonságban van
- adnak egy elektronikus bankkártyát is, amivel boltokban vásárolhatsz vagy ATM-ből tudsz felvenni pénzt
- a NetBankon díjmentesen tudsz átutalni
Sokkal kedvezőbbek a díjai (a legtöbb szolgáltatása díjmentes!), mint az OTP-Juniornak!!!
Nem megerősítő reklámnak szánom, de a CIB-bel jól jársz. Ott kapásból tudsz NÉGY számlát nyitni, ráadásul a megtakarításiddal még jól is jársz.
Kapsz egy folyószámlát, egy megtakarítási számlát, egy kártyaszámlát és egy internetkártya számlát. Az egyiken a pénz, a másikon a netes vásárlás stb.
Az OTP-nél a további számlák vezetése horribilis összeg (talán ezer forint számlánként), tehát teljesen felesleges ott nyitni. Mert "nincsenek rá felkészülve".
első beíró vagyok :
Semmi érdekeltségem nem fűződik ahhoz, hogy a CIB Bankot népszerűsítsem, csupán arról van szó, hogy én is annó hülye fejjel a gyerekeimnek az OTP-nél nyitottam Junior számlát...
Lehet, hogy a számlavezetése ingyenes, de azon kívül bármit csinálnánk, arra pofátlanul magad díjakat felszámol az OTP! Még a bankon belüli NetBank átutalásra is, pedig az minden bankban díjmentes szokott lenni.
De te csak maradj nyugodtan az OTP-nél, sőt nyiss náluk 5-6 számlát! :-D
Az OTP-Junior bankszámla az évszázad legsz@rabb szolgáltatása.
Ezért bátorkodtam egy valóban nagyon jó bankszámla-csomagot ajánlani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!