Na Most mi lesz? Otthon teremtő lakás hitelt igényeltem. Ki fizettem kb 1,4M és lehet mindent bukok? Valaki aki jártas ebben kérem segitsen
Szerencséd van, mivel a barátnőd OEP igazolása elég lesz a hitelhez.
Szerintem megnyugodhatsz.:) Még ha a bank kicsit lejjebb is húzza a becsléssel az értéket, akkor is el fogja bírni a kért hitel. Már beadtátok a kérelmet?
Egy hitel csak akkor biztos, ha a bank központja jóváhagyja. A fiókszintű bírálat sosem 100%-os eredmény.
Az UC-nél pl lett volna rá lehetőséged, hogy megtörténjen Adásvételi Szerződés nélkül is a központi bírálat, csak az kb 2 hét, mire az eredménye elkészül, ez alatt viszont eladhatják a kiszemelt ingatlant, ha nem kötsz rá addig AV-t. Ilyenkor mérlegelni kell, mi a nagyobb kockázat.
Ördögi kör ez így. Egyetértek veled abban, hogy illett volna ezekről előre beszélnetek, mert ez a korrekt tájékoztatás része, hogy tudd, mikor mit kockáztatsz. (Mivel én is egy nagyobb ingatlanközvetítő cégnél dolgozom, mint hiteltanácsadó, belülről látom ezt a világot, jól ismerem a helyzetet és azt is tudom, mikor mik a lehetőségeim, eszközeim az ügyfeleim védelmében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!