Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Önerő nélkül-v. Minimális...

Önerő nélkül-v. Minimális önerővel- milyen lehetőségem van kb.6 milliót érő házat vásárolni úgy, hogy a fedezet a megvásárolni kívánt ház lenne?

Figyelt kérdés
Az ingatlan használt.Adóstárs bevonható.Sajnos nem várhatjuk el a szüleinktől,hogy a saját házukra vegyenek fel jelzáloghitelt.Jövedelmem br. 94 ezer.Albérletre-vidéken-havi 20 ezret fizetünk,ami ugye ablakon kidobott pénz.
2009. nov. 27. 08:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
09.46-os. Csak gratulálni tudok a "hiteltanácsadódnak", ha el tudta hitetni veled, hogy 35 évre(!!!) "csak neked, csak most, mert Te megérdemled" ki tudja hozni a törlesztő részletet euro alapon 50 ezer alatt... Sokat érthet a hitelekhez, viszont lehet, nagyon jól keres velük:).
2009. nov. 27. 10:20
 12/18 anonim ***** válasza:
09:55 - Ki tudom adni, mert már meg van beszélve azzal, aki majd ki fogja venni. Ismerős az illető. :-)
2009. nov. 27. 10:23
 13/18 anonim ***** válasza:
10:20 - Nekem van önerőm. Azért tudtuk így kiszámolni.
2009. nov. 27. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:
10.25-ös. Félreértettél, én arra akartam felhívni a figyelmedet a reagálásommal, hogy átvertek.
2009. nov. 27. 10:31
 15/18 anonim ***** válasza:
10:31 - Szerintem meg csak nem te kapod a jutalékot. Többeket is megkérdeztem, számoltam én is. Hitel nélkül nem tudok lakást venni, az albérlet meg ugyanannyi lenne mindennel, mint amennyiből a saját lakásomat fizetem mindennel együtt. Az utcára nem akarok kerülni.
2009. nov. 27. 10:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Van olyan hitel (mindenféle trükk, faxni nélkül), ahol ugyanekkora törlesztőrészletet fizethetnél 20 évre. 35 évre azért nem hitelezünk, mert aránytalanul sok olyankor már a kamat, de Te tudod.... vagy nem.
2009. nov. 27. 10:40
 17/18 anonim ***** válasza:
10:40 - Nyugi, megoldom, belőlem egy közvetítő se fog meggazdagodni, mert amint kiszedtem a megfelelő információkat, én egyenesen a bankhoz megyek. :-)
2009. nov. 27. 11:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hírem. Nem csak gátlástalan hitel tanácsadók, hanem banki referensek is vannak. A bankban ülők (tapasztalom, tudom) nem azt a hitelterméket fogják neked ajánlani, amivel a legjobban jársz, hanem azt, ami alapján a saját teljesítményük, a mutatószámaik szépen emelkednek. Ma járt nálam egy ügyfél, akit pl a bankban vezettek félre.

Egy jó tanácsadó sosem belőled gazdagodik, viszont nélküle, a belső szabályok ismerete hiányában sok hasznos információtól elesel. Lehet, olyan dolgokon csúszol el a hitelfelvételnél, amit ha előre tudsz, kivédenéd.

Gondoltad volna, hogy néha még az is számíthat a hitel kamatánál, hogy van-e érettségid, azt hol szerezted és van-e diplomád? Nekem megsúgják a bankokban, mit szabad beleírni egy kérelembe és mit nem. Szerinted neked is?

2009. nov. 27. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!