Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Valaki tud nekem ajánlani egy...

Valaki tud nekem ajánlani egy MŰKÖDŐ PayPay - money adder-t? (Pénz hack)

Figyelt kérdés

(A negatív válaszokat, ha lehet mellőzzük)

Az interneten egy csomó PayPal hack van, a YouTube is tele van vele, csakhogy az baj, hogy nekem egy sem működik. Mindegyiknél fellép valami probléma, például a leöltéskor ilyen felméréseket kell teljesíteni, ahol meg kell adni mobilszámot, stb; vagy pedig egyszerűen nem működik.

Mivel ilyen sokféle van az interneten, nem hinném, hogy az összes kamu. A YouTube-on is csomó videó van, hogy működik nekik és mégse csukják őket börtönbe meg ilyenek.

Csak nekem nem működött egy se, ezért ha tudtok, akkor mondjatok nekem néhányat, ami tényleg működik, vagy küldjetek linket! Előre is köszi.

2013. dec. 22. 17:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mért szerinted aki lop az mit érdemel? Ha tőled lopnának persze mindjárt más lenne a helyzet, ugye? Akkor sírva szaladnál a rendőrökhöz hogy találják meg azt a szemetet..
2014. jan. 2. 15:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, csakhogy ez nem egészen olyan lopás.
2014. jan. 2. 17:50
 13/15 Meszibence válasza:
Hát igazából de. olyan lopás, csak nem egy személytöl hanem magátol a paypal - tol lopsz de ez egy bonyolult rendszer ugyhogy nem magyarázom el.
2015. júl. 19. 04:03
 14/15 Meszibence válasza:
Ès az is igaz hogy börtönbe is kerülhetsz. Gondolj bele, ez is pènz hamisitásnak számithat ha ugy nèzzük. Te meghackaled a PayPal odat, azután te küldöd a pènzt a bankodnak ès kiveszed kèszpènzbe. Tehát a hack - bôl igazi pènzt csináltál ezèrt te gyakorlatilag törvènyt szegtèl. Ezáltal ha te meg hack - eled a PayPal - t akkor te igazi pènzt "csinálsz" magadnak amièrt nyilvan nem csak pènz birságot kapsz
2015. júl. 23. 11:00
 15/15 tomtom99 válasza:
Ahh itt látom senki nem ért hozzá . ILYEN HACK NEM LÉTEZIK MIND KEYLOGGER MEG SURVEY !! Csak is sql injection vagy puffer túl csurdulással majd egy fake wibsite osszerakásával elopod masok accuntját és at utalod magadnak a utalasrol torlod az infot es kesz :) ha valamit nem vágol privi
2015. aug. 17. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!