Tudtok esetleg egy egyszerű de jól működő videoszerkesztőt ajánlani?
Figyelt kérdés
Powerpointos diákbók akarok video-kat csinálni, de hülye vagyok hem, hozzá.Igényeim: a ppt dia alá zenét akrok betenni plusz képes akarok lenni olyanra, hogy ahol akarom többfelé vágom a videot/zenét aztán újra összeillesztem különböző darabokkal:)
Kb óvodás szintű dolgok szerinten bármilyen egyszerű de megbízható videoszerkesztő megteszi. Nem lenne rossz letöltő link sem...:)
2013. okt. 5. 17:23
2/5 anonim válasza:
A powerpont alapból tudja videóvál rendelerni! Csak egy Alapzenét kelll betenned!!
3/5 A kérdező kommentje:
Igen köszi, azt még felfedeztem, hogy video file is tud készíteni a powerpoint de a kapott file-t vagdosni, plusz betenni, vagdosni alá már szerintem nem tud, valami ilyesmi kellene:)
2013. okt. 5. 17:38
4/5 A kérdező kommentje:
Mármint zenét betenni és öszevágni, meg a kapott video-t összevágni, na ezt nem tud a powerpoint tudtommal
2013. okt. 5. 17:39
5/5 anonim válasza:
Sony Vegas 12/13 vagy az Adobe Premier
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!