Ha esetleg postán kérném a nyugdíjam akkor is tudnák tiltani?
Figyelt kérdés
Van egy hitelem, aminek a teljes összegét nem tudom e hó 20áig kifizetni, csak később. Azt mondták nem várnak tiltják akkor nyugdíjam. Hitelt nem kapok, mert bár listás vagyok, család nem tud segíteni. H2013. dec. 13. 14:14
1/7 anonim válasza:
a nyufignál tiltanak, mindegy hogyan kéred a nyugdíjat, nem jut el hozzád csak a letiltott részen felüli összeg
2/7 A kérdező kommentje:
szuper
2013. dec. 13. 14:22
3/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy átutalással vagy a postás viszi a ki a nyugdíjadat. Ha vonni kell akkor eleve a nyugdíjfolyósítótól kérik egyböl levonást
4/7 anonim válasza:
Bocsi, de végül is érthető a levonás.. Ha igénybe vettél kölcsönt, az illett volna rendezni. Talán még nem késő hogy részletfizetést kérjél.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem adnak részletet sajnos,próbáltam. Haláleset történt,váratlan,ilyenre az ember nem számít,és minden elfogyott,és ennem azért csak kell...
2013. dec. 13. 14:26
6/7 anonim válasza:
hát sajnos a halál mindig körülöttünk van, de kérhettél volna az önkormányzattól temetkezési segélyt, vagy mondhattad volna, hogy nem tudod eltemetni, nincs pénzed. Ilyenkor az önkormányzat saját költségén eltemeti a lehető legolcsóbban, és később nekik fizetted volna részletben vissza..
Én megértem, hogy temetésre kellett, de a bankokat nem érdekli. Te igényeltél hitelt, vállaltad hogy fizeted, és most te voltál az szerződést szegtél.
7/7 A kérdező kommentje:
igen adott a hivatal 10ezer Ftot...
2013. dec. 13. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!