Létezik olyan, hogy valaki félre utalja a pénzét? (És ha igen, akkor miért nincs erre valami biztonsági lépcső? )
arra gondol, hogy elgépel egy számot a számlaszámban és hopp másvalakinek megy a pénz
de ez nyilván nem elég, mert név nélkül nem lehet, a névnek is egyeznie kell
1)És mi van akkor, hogyha elírok egy számot, és az a számlaszám nem tartozik senkihez. Akkor is elutalja a rendszer a pénzt?
2)Egyáltalán én azt nem értem ,hogy hogyan lehet félre utalni? Oké, hogy rosszul adom meg a számlaszámot, de ezt nem ellenőrzik le, hogy az adatok egyezzenek? Például, hogyha én rosszul adom meg a számlaszámot de az a rossz számlaszám nem létezik, akkor ha ellenőrzésen menne át a folyamat el se utalódna a pénz vagy ha létezne ugyan az a számlaszám, de nem stimmel a kedvezményezett nevével, akkor sem utalódna el.
Akkor tisztázzuk, ki mit ért "félreutalás" alatt:
Gipsz Jakab névre utalok, de véletlenül 4-est írok 1-es helyett az egyik mezőbe >> nem történik meg az utalás
Gipsz Jakab névre utalok, de véletlenül Gyükér Pali létező, érvényes számlaszámát írom be >> simán elmegy a lóvé
Kedves Cheeky Bugger!
Nem kötözködni akarok, de egy korábbi állításod azt volt, hogy nem lehet félreutalni a legutolsó példádnál meg azt írtad, hogy igen ( a Gyökér Pali-s példánál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!