Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kaphatok véleményt a MagNet...

Kaphatok véleményt a MagNet (Magyar Közösségi) Bankról?

Figyelt kérdés
A fent nevezett bankról várom azok véleményeit, akik jelenleg ügyfelei vagy esetleg ügyfelei voltak a banknak. Köszönöm!

2013. dec. 5. 19:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

"Miert megyek surubben a bankba?? Talan azert mert nem szeretek automatabol tobb 100ezret kivenni azert!!!"

Azért valljuk be nem túl megszokott dolog, hogy valaki százezreket vesz fel kp-ban. Cégek között utalással mennek a pénzek, magánemberek is sokat tudnak kártyával vásárolni. Persze, igen, nekem is kell kp, de tök minimális. Kártyával sokkal többet költök. Mai világban abszolút nem jellemző, hogy valaki több százezer forintot vesz fel rendszeresen. Igen, van ilyen, de nem jellemző már annyira sem, mint mondjuk 10-20 éve volt.

2013. dec. 6. 11:00
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nagyon jó dolog ,ha bele lehet szólni hová kerüljön a pénzem! Nekem nem mindegy, hogy hazai dolgokat támogatnak vagy külföldi országba talicskázzák ki a hasznot ,de annak ott a többi idegen érdekeltségű bank, ami ráadásul drágább is.

Én úgy vagyok vele mint a nagy többség , hogy havonta utalják a bért azt kiveszem kp-ban az automatából ,esetleg egy két utalás aztán ennyi. Soha nem megyek be a bankfiókba ,mert minek ? Igen bp -i a bank ,ez van ,akinek ez messze van és havonta szeret bankba szaladgálni ,ne ezt válassza.Én se Győrbe járok vásárolni pedig biztos van olyan cég ,ami csak ott található meg.

Akinek meg az számít ,hogy egy teljesen felesleges ,de sajnos kötelezővé tett költség mint a bankszámladíj ,alacsony legyen annak jó választás.

2013. dec. 6. 11:17
 13/20 anonim válasza:

Én már hosszabb ideje gondolkodom, hogy átmenjek a MagNet Bankhoz. Mérvadó barátnőmtől, mástól is a legjobbakat hallottam erről a bankról. Ami visszatart: az OTP-nél van kezdetektől (amikortól nyitni kellett)a folyószámlám.Erre jött a munkabérem, pár hónapja pedig a nyugdíjam.S a legfőbb: itt van a jelzáloghitelem!!!

Szinte lakáshoz vagyok kötve egészségi állapotom miatt.A netbankár ügyintézés nagyon jó lenne! Ami visszatart, az, hogy én gyerekkorom óta hadilábon álltam a számokkal ha hivatalos dologról, papírok kitöltéséről van szó. Félek attól. pl. hogy a számomra iszonyú hosszú számlaszámom melléütném!!!! vagy akinek(közmű pl.) utalni akarok, bár ott nem is tudom, hogy a sok számsorból melyiket kell/ene. A lényeg az, hogy melléütném, s nincs aki ezt előtte megnézné nekem, hogy jó-e.Hogy legyek okos?

2015. máj. 25. 14:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A netbankos felületen el lehet menteni "kedvenceket" szóval akinek gyakran utalsz . Utána már nem kell hosszadalmas szla számokat beütni hanem csak kikeresed hogy áram, gáz ,Béla , stb és beadja a szlaszámot csak az összeget kell beütni amit utalsz, de azt is lehet limitálni nehogy 1 milliót utalj 10 ezer helyett. Egyébként az Otp talán a legrosszabb, semmi másért nincsenek ott az emberek mint lustaságból és megszokásból.
2015. máj. 27. 06:15
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

" semmi másért

nincsenek ott az emberek mint

lustaságból és megszokásból."

Vagy mert oda köti a lakáshitel vagy a lakástakarék...

vagy szükségük van a sok és sokáig(hétvégén is!) nyitva tarto fiokokra...

vagy mert ott találták meg a számukra legkedvezőbb számlacsomagot...

2015. máj. 27. 11:13
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

Biztos egy jó kezdeményezés, mert valahogy "más", mint a többi bank, de nekem kicsit komolytalannak tűnik.

Talán a "közösségi" jelzőtől, amit ma minden hülye hipszter termékre ráragasztanak.

De konkrétan a Magnetre visszatérve, ez nem egy rossz bank, de sajnos kevés a fiók. Nyilván lehet mindent online intézni, de nekem akkor is kell az a biztonság, hogy minden sarkon van egy fiók, ahol hozzájutok a pénzemhez, ha kell, az egészhez.

Nyilván én egy kicsit konzervatív vagyok ilyen téren, és többre értékelem a fiókhálózatot mint azt, hogy egy bankfiók úgy nézzen ki mint egy kávézó. De hangsúlyozom, a kezdeményezés jó, üdvözlendő, a Magnet egy üde színfolt a bankok szürke világában. Csak sajnos nekem ez kicsit komolytalan.

2016. jan. 12. 17:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha az OBA által biztosított akkor kb mindegy melyik banknál vagy. Ha a magnet csődöt mond akkor az OBA kifizet. Ha az OBA nem tud fizetni akkor a többi bank ügyfelei is panikolni fognak és mindegy lesz melyik banknál vagy mert egyik se tudna fizetni ha megrohannák őket a betétesek.
2016. jan. 12. 18:24
 18/20 anonim válasza:
100%
Igencsak késve, de mindenkinek köszönöm a véleményét! Tanulságos.
2016. ápr. 2. 14:39
 19/20 anonim ***** válasza:
34%
A baj az, hogy sokan bíznak az OTP-ben. Az nem számít, hogy kilopja az emberek szemét. Az nem számít , hogy a devizahitelek bedőlésekor a legszemetebb módon devizák emelkedésén felül is emelte a hitelek árát. Az nem számít, hogy egy olyan ember irányítása alatt áll aki hát enyhén szólva sem tisztességesen gazdagodott meg és aránytalan előnyöket élvez ma is. Nem ez mind nem számít.
2019. aug. 21. 20:54
 20/20 Szeppl válasza:
94%
Lassan 10 eve vagyok ugyfel. Semmi bajom velük, annakidejen megkerdeztek, mennyit akarok fizetni dijat, nullat mondtam... Bp környeke, de 6 eve nem voltam fiokban.
2020. jan. 29. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!