Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Örököltem 15 millió ft-t, hol...

Örököltem 15 millió ft-t, hol érdemes fialtatni?

Figyelt kérdés

2013. dec. 4. 10:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Te meg talán ne reklámozz egy olyan céget, aminek az elődjét felszámolták, emberek tömegét károsította meg komolyan, és a mai napig is rendőrségi vizsgálat folyik ellene..

"alapkezelőknél, pl Quantis (volt brokernet)."

2013. dec. 4. 15:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy egy ügynök átvert embereket ne vesd ki az egész cégre. Akkor vigye a Pioneer alapkezelőhöz, nekem nincs semmi bajom vele mindig fizetnek. Mindig értelmesebb tanács mint a lakásomat tukmálni.
2013. dec. 4. 15:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Privátban kapom a befektetèseket.... sajnos leszarom így piásan meg jòzanul is... elherdálni nem fogom... bármennyire is szeretnèk egyesek. Lakásom van, kis garzon... meg így sajnos egy családi ház.
2013. dec. 4. 22:40
 14/15 anonim ***** válasza:
ilyenkor mindenki jön a tuti befektetési ötleteivel, egyszer nekem is írtak a rámenős stílusoktól kivoltam, na akkor bennevagy? akkor kezdhetünk? nem is válaszoltam rá semmit, hogy tetszik e az ötlet..:D inkább tiltottam őket a fa$zba Az alapkezelő oké, tud hozni egy bizonyos hozamot garantáltan pár termék ami tőkevédett/tőkebiztos meg hozamgarantált befektetési alap, de attól se várj csodát....
2013. dec. 4. 22:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Mivel a közeljövőben nem kell nagyobb összeg, lehet valami hosszú lejáratu állampapír lesz belőle
2013. dec. 5. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!