Sok BKV tartozás esetén mi a teendő?
Nem egészen egy hete felvettek egy állandó bejelentett munkahelyre, és ma egyszer csak csörgött a telefon és egy állitolagos behajto cég volt, de nem ember beszélt hanem egy előre beállított üzenet szolt. Na a helyzet hogy elég szar helyzetben voltam sokáig és suliba is csak jegy meg bérlet nélkül tudtam bejárni így jópárszor megbüntettek és mivel magára a bérletre nem volt pénzem igy nyilván a büntetésre méginkább nem volt. Más felé nincs semmiféle adosságom. A helyzet hogy most néz ki ugy évek óta a helyzet hogy végre rendbe jön az anyagi életem erre jött ez a hívás. Van rá esély hogy nem engem kerestek, hanem esetleg egy olyan rokonomat akinek sok tartozása van sokfelé ? Illetve arra hogy csak valami szvatás volt a hívás ?
ui.: Ezelőtt csak diákmunkám volt, ez az első bejelentett munkahelyem.
19/F
Lemaradt egy fontos kérdés:
Most le fogják tiltani a fizetésem ? Én azt olvastam hogy elvileg BKV tartozás miatt nem tilthatnak le fizetést, de nagyon parázom..
jegy nélkül utaztál, megbüntettek, elismerted, ment a csekk, nem fizettél, jött a felszólítás, behajtó.
ha ez mind így ebben a sorrendben történt, akkor bizony le fogják tiltani. Ez nem attól függ, hogy bkv tartozás vagy más.
Nem tiltják le a fizetésből. Nekem annak idején csóró koromban összejött 860ezer ft BKV tartozás és a felszólító leveleken kívül semmi nem történt. (rokonom véletlenül átvette egyszer kétszer)
Azóta eltelt 5-6 év és már elévült. Mióta fix állásom lett egyébként veszek bérletet én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!