Hogy lehet egy másik bankhoz átmenni ha van már egy számlám ennél a banknál és megszeretném szüntetni?
Mivel junior kártyáról van szó, először szerintem azt a kérdést kell feltenni, hogy szüksége van-e egy diáknak bankszámlára, ha nincs folyamatosan bérből keletkező jövedelme.
Egyebekben meg, mint leírtam. Bemegy, megszünteti és kész.
Semmi extra bemegy az OTP-be, nyit egy junior számlát, aztán átbattyog az erstehez és megszünteti a számlát. Az új bankszámlaszámot pedig rövid időm belül beviszi a bérosztályra.
Csak egy tanács: Nézze meg az MKB Student bankszámlát! Amikor tavaly váltottam, az volt a legjobb díjú. 2 ingyenes kp-felvét bármelyik bank automatájából, 50 Ft számlavezetési díj, utalás és vásárlás ingyenes,kártyahasználati sms-ek ingyenesek.
"de a juniornál midnen inygenes a felvét is"
Azért én ezt megnézném a kondíciós listában a helyedben. Lehet korábban így volt, de ma már nemigen van olyan számla, ahol minden ingyenes lenne és ne lenne valamilyen jövedelem vagy megtakarítás feltétele.
Én itt úgy látom elég kevés dolog ingyenes => [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!