Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mik a tapasztalatok az olyan...

Mik a tapasztalatok az olyan cégekkel, akik pl.3 hónapos lekötésre 15% kamatot igérnek? Tudom, hogy a nagyrészük csalás, de van olyan amelyik nem?

Figyelt kérdés
Egy pénzügyi bűncselekményekre szakosodott rendőrhadnagy nekem kapásból azt mondta, hogy piramis játék és ilyen nincs, mindegyik csalás, de én nehezen akarom elhinni. Szerintetek?

2013. nov. 16. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Ket lehetoseg van. Telejsen legalis befektetesi forma, ekkor csak szimplan hatalmas kockazatot kell vallanod. lehet 3 honap utan a penzed felet sem kapod vissza vagy egy fillert sem.

Masodik lehetoseg, hogy piramis jatek, ott persze azzal a szoveggel jonnek hogy 0% kockazat. Persze az elejen beszallok szepen meg is kapjak a hozamot es johiret keltik a cegnek, mivel nekik bejott...

2013. nov. 17. 00:09
 2/9 anonim ***** válasza:
9%
A harmadik lehetőség az hogy profi tradereknél fektetsz be, akik meg tudják csinálni ezt a profitot, persze annak aki vállalja a kockázatot. Ők sem fognak fix 15%-ot ígérni, de jó eséllyel elérik ezt. Én ismerek ilyet, de itt nincs ilyen hogy le van kötve a pénz, akkor nyúlsz hozzá amikor akarsz.
2013. nov. 17. 03:50
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

az ígéret és a jogi garancia között azért van különbség.

Ha Nekem adsz 1.000.000.000 Ft-ot, akkor akár 1000%-is ígérek Neked naponta... :)

másik: szerinted ha van ilyen jó lehetőség, akkor a nagybefektetők már nem tették volna már bele a pénzüket??

kérdés: miért pont a Te pénzed kell nekik?

harmadik: egyébként előfordulhat. Ha valahol a világon van hiperinfláció, ahol az alapkamat éves szinten 1000%, akkor egye-fene én is kigazdálkodok belőle ennyit :)

2013. nov. 17. 08:32
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

[link]

A balek soha nem fogy el...

Nem hiszem el hogy az emberek átverése tényleg ilyen jövedelmező lenne, de ezt most a kérdező is tanúsítja.

Miért nem hiszed el hogy mind átverés? Nem értem.

Az emberek ilyen ostobák, hogy újra és újra behúzzák őket a csőbe? Miért nem tudod elhinni, hogy ami sokkal több a banki kamatoknál és egyben biztonságosnak is mondja magát, az nem biztonságos?

2013. nov. 17. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:
15%

Megint egy befektetőket, balekokat kereső kérdésnek álcázott hirdetés! Már tele van ezekkel a f-om!

Miért kell heti 5-6 ilyent kiírni? Nem jönnek a balekok?

Privátban jöhet a részletesebb infó, oldalcímeddel is, nagylelkű leszek elmondom mit alakítsál át rajta, hogy jövedelmezőbb legyen a balekkeresésed...

2013. nov. 17. 10:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves előző. Ebben annyi a hirdetés mint benned az értelem. Ezenkívül elég silány marketing a csalás és piramisjáték cimkével ellátni a "hirdetésemet", majd még azt is odaírni, hogy egy rendőrhadnagy szerint az ilyen ügyletek mind bűncselekmények/átverések. Nekem meg az ilyen agyatlan rosszindulatú emberszerűségekből van elegem mint te. Tapasztalatokat várok, nem ostoba megalapozatlan vádaskodást.

A többieknek köszönöm a válaszokat, várom a további tapasztalatokat, akinek van az ossza meg legyenszives. Köszönöm.

2013. nov. 19. 23:34
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Nos hát a barátnőm, aki megbízott ezekben a csalókban, egy évvel ezelőtt befektetett pénzt egy ilyen cégnél, azóta azt hiszi fantasztikus üzletet csinált, mert micsoda kamatok vannak, közben egyötödét kapta még csak vissza a pénzének, amit eredetileg berakott. Agymosás!!!
2013. dec. 12. 12:57
 8/9 anonim válasza:
én olyan dolgokat mérlegelnék ,hogy mi az ami kitermel ekkora hasznot legálisan,ez mennyire biztonságos és miért csak nevesincs cégek tudnak ilyet. Személy szerint én nem mennék bele ilyen tuti üzletbe.
2013. dec. 24. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:

kb 300M Ft-tól lehetséges éves szinten 10-12%...

ez a max. amit én garantáltan tudok. egyébként meg felejtős az ilyen történet.

2014. jan. 9. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!