Mik a tapasztalatok az olyan cégekkel, akik pl.3 hónapos lekötésre 15% kamatot igérnek? Tudom, hogy a nagyrészük csalás, de van olyan amelyik nem?
Ket lehetoseg van. Telejsen legalis befektetesi forma, ekkor csak szimplan hatalmas kockazatot kell vallanod. lehet 3 honap utan a penzed felet sem kapod vissza vagy egy fillert sem.
Masodik lehetoseg, hogy piramis jatek, ott persze azzal a szoveggel jonnek hogy 0% kockazat. Persze az elejen beszallok szepen meg is kapjak a hozamot es johiret keltik a cegnek, mivel nekik bejott...
az ígéret és a jogi garancia között azért van különbség.
Ha Nekem adsz 1.000.000.000 Ft-ot, akkor akár 1000%-is ígérek Neked naponta... :)
másik: szerinted ha van ilyen jó lehetőség, akkor a nagybefektetők már nem tették volna már bele a pénzüket??
kérdés: miért pont a Te pénzed kell nekik?
harmadik: egyébként előfordulhat. Ha valahol a világon van hiperinfláció, ahol az alapkamat éves szinten 1000%, akkor egye-fene én is kigazdálkodok belőle ennyit :)
A balek soha nem fogy el...
Nem hiszem el hogy az emberek átverése tényleg ilyen jövedelmező lenne, de ezt most a kérdező is tanúsítja.
Miért nem hiszed el hogy mind átverés? Nem értem.
Az emberek ilyen ostobák, hogy újra és újra behúzzák őket a csőbe? Miért nem tudod elhinni, hogy ami sokkal több a banki kamatoknál és egyben biztonságosnak is mondja magát, az nem biztonságos?
Megint egy befektetőket, balekokat kereső kérdésnek álcázott hirdetés! Már tele van ezekkel a f-om!
Miért kell heti 5-6 ilyent kiírni? Nem jönnek a balekok?
Privátban jöhet a részletesebb infó, oldalcímeddel is, nagylelkű leszek elmondom mit alakítsál át rajta, hogy jövedelmezőbb legyen a balekkeresésed...
Kedves előző. Ebben annyi a hirdetés mint benned az értelem. Ezenkívül elég silány marketing a csalás és piramisjáték cimkével ellátni a "hirdetésemet", majd még azt is odaírni, hogy egy rendőrhadnagy szerint az ilyen ügyletek mind bűncselekmények/átverések. Nekem meg az ilyen agyatlan rosszindulatú emberszerűségekből van elegem mint te. Tapasztalatokat várok, nem ostoba megalapozatlan vádaskodást.
A többieknek köszönöm a válaszokat, várom a további tapasztalatokat, akinek van az ossza meg legyenszives. Köszönöm.
kb 300M Ft-tól lehetséges éves szinten 10-12%...
ez a max. amit én garantáltan tudok. egyébként meg felejtős az ilyen történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!