Csalóka Paypal?
"A Paypal előszeretettel szereti befagyasztani a számláit rajta a pénzeddel meg mindenféle valós indok nélkül pusztán biztonsági mondvacsinált protokolokra hivatkozva letiltani a kártyaszámod stb."
Ezt olvastam nemrég, és most parázok,hogy igaz-e?
Itt egy másik, ezen már én is gondolkodtam, mi védi ilyenkor az eladót?
"Paypallel meg vigyázni kell mert a vevő könnyen vissza tudja vonni a kifizetést miután megkapta a cuccot"
Ez mind a kettő orbitális baromság.
Visszafonni fizetést egyáltalán nem lehet, maximum vitát nyitni, ha egy kifizetés kapcsán valami probléma lépne fel (pl. nem kapod meg a terméket a kifizetés után 40 napig). De ilyenkor paypal bizonyítékokat kér MINDKÉT FÉLTŐL és csak akkor kártalanít, ha jogosnak ítéli a kérést.
Befagyasztani pedig soha nem fagyasztanak be semmit. Ezt a választ én is olvastam anno abban a bizonyos kérdésben, már ott is többen leírtuk, hogy ez úgy baromság, ahogy van.
"pl. nem kapod meg a terméket a kifizetés után 40 napig"
Olyasmi nem lehetséges, hogy ilyen nagyon hosszú ideig keringjen postai útján a megrendelt csomag? Ki lehet csúszni az időből, járt már valaki így? Vagy max mennyi idő, míg megkapja az ember, amiért fizetett?
"Ha eladó vagy, akkor csak bizonyos mennyiségű
tranzakció után vehet ki azonnal a pénzedet a Paypaltól, addig van valami várakozási idő (talán 21 nap, vagy ilyesmi)."
Erről valaki valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!