Csalóka Paypal?
"A Paypal előszeretettel szereti befagyasztani a számláit rajta a pénzeddel meg mindenféle valós indok nélkül pusztán biztonsági mondvacsinált protokolokra hivatkozva letiltani a kártyaszámod stb."
Ezt olvastam nemrég, és most parázok,hogy igaz-e?
Paypallel meg vigyázni kell mert a vevő könnyen vissza tudja vonni a kifizetést miután megkapta a cuccot - hazugsag, nem tudja megcsinalni
akkor az garantáltan hozzáférhető lesz számomra, már akár azelőtt,hogy ő megkapná postán, amiért fizetett? - termeszetesen nem, hiszen amig meg nem kapja a termeket, addig te sem kapod meg a penzed, legalabbis addig nem, amig az eBayen "gyakorlott" elado nem valik beloled (vagyis eladtal mar egy csomo cuccot es minden vasarlod happy)
talán 21 nap, vagy ilyesmi - igen, ilyen van
eladtam mar vagy 10 termeket, az elso 5nel meg 21 napot vartam a penzemre, azota mar csak kb. egy 7 amig hozzaferheto lesz a penzem
csak netes vásárlásra vagy paypales fizetésre tudom azt használni - ujabb baromsag, a PP-en levo penzt kiutalod a bankszamladra es 2 munkanapon belul felveheted a keszpenzt vagy koltod a bankkartyaddal a zsozsot
minuszba menni, vagy ez kizárt? - nem lehet, ugyanis a PP ossze van kotve a bankszamladdal, ha nincs eleg penz a bankszamladon, akkor a PP visszavonja a vasaralsodat/fizetesedet
Inkabb nezd meg 2x hogy honnan szeded az infodat, mert nagyon sok baromsagot olvastal ossze vissza (persze nem a te hibad, de ne forumokrol tanulj...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!