Csalóka Paypal?

Figyelt kérdés

"A Paypal előszeretettel szereti befagyasztani a számláit rajta a pénzeddel meg mindenféle valós indok nélkül pusztán biztonsági mondvacsinált protokolokra hivatkozva letiltani a kártyaszámod stb."

Ezt olvastam nemrég, és most parázok,hogy igaz-e?

2013. okt. 15. 22:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Meg valahol azt is olvastam, hogy paypelen ha pénzt kapok, akkor csak netes vásárlásra vagy paypales fizetésre tudom azt használni. De nuygtassatok neg,hogy át tudom tenni forintszámlámra paypalről és onnan egyből készpénzzé tudom tenni?
2013. okt. 15. 23:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Paypal-en lehet minuszba menni, vagy ez kizárt?
2013. okt. 15. 23:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem.
2013. okt. 16. 01:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Totális képtelenség a mínusz, és igen, ki tudod tenni forintszámlára.
2013. okt. 16. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Paypallel meg vigyázni kell mert a vevő könnyen vissza tudja vonni a kifizetést miután megkapta a cuccot - hazugsag, nem tudja megcsinalni

akkor az garantáltan hozzáférhető lesz számomra, már akár azelőtt,hogy ő megkapná postán, amiért fizetett? - termeszetesen nem, hiszen amig meg nem kapja a termeket, addig te sem kapod meg a penzed, legalabbis addig nem, amig az eBayen "gyakorlott" elado nem valik beloled (vagyis eladtal mar egy csomo cuccot es minden vasarlod happy)

talán 21 nap, vagy ilyesmi - igen, ilyen van

eladtam mar vagy 10 termeket, az elso 5nel meg 21 napot vartam a penzemre, azota mar csak kb. egy 7 amig hozzaferheto lesz a penzem

csak netes vásárlásra vagy paypales fizetésre tudom azt használni - ujabb baromsag, a PP-en levo penzt kiutalod a bankszamladra es 2 munkanapon belul felveheted a keszpenzt vagy koltod a bankkartyaddal a zsozsot

minuszba menni, vagy ez kizárt? - nem lehet, ugyanis a PP ossze van kotve a bankszamladdal, ha nincs eleg penz a bankszamladon, akkor a PP visszavonja a vasaralsodat/fizetesedet

Inkabb nezd meg 2x hogy honnan szeded az infodat, mert nagyon sok baromsagot olvastal ossze vissza (persze nem a te hibad, de ne forumokrol tanulj...)

2013. okt. 17. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!