Mibe érdemes fektetni kicsit több mint 1 milló forintot?
Figyelt kérdés
Azon kívűl, hogy beteszem a bankba. Részvény, tözsde?Egyéb???2009. nov. 16. 14:59
1/9 anonim válasza:
Milyen időtávra??? Mindent ez határoz meg.
2/9 A kérdező kommentje:
Akár hosszú távra.Több évre is.Ötlet?
2009. nov. 16. 15:05
3/9 anonim válasza:
Ingatlan,erdő,termőföld,telek.Esetleg garázs,amit ki tudsz adni bérbe.
4/9 anonim válasza:
Ekkora összegnél szokták javasolni a különböző eszközalapokba történő befektetéseket. Én csak akkor javasolnék ilyet, ha ismersz/találsz olyan céget, akinek nem csak a szerződés megkötéséig vagy fontos, hanem valóban segít a szerződés végéig és kezeli az alapok közötti váltásokat is. Ez nagyon ritka.
Ha érdekel egy ilyen konstrukció, privátban szívesen elmagyarázom, hogyan működik és mire kell nagyon odafigyelni egy ilyen típusú befektetésnél.
5/9 A kérdező kommentje:
15:46-os!E-mailen elküldheted, érdekel mi az.
2009. nov. 16. 16:01
6/9 anonim válasza:
Bármi, amit bérbe tudsz adni. A garázs jó ötlet, de 1 milla talán kevés rá.
8/9 anonim válasza:
15.46-os vagyok. Küldtem neked privát mailt.
9/9 anonim válasza:
Deviza piacba , ha van egy jó szignálszólgáltatód :)Az enyém eddig csak profitot termelt tavaly agusztus óta ível felfele a hoozam görbe : csak ajánlani tudom , ha érdekel elmesélek mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!