Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tehetek, ha tisztességtele...

Mit tehetek, ha tisztességtelennek találom a devizahitelemet?

Figyelt kérdés

2006- ban vettem fel devizahitelt, mostanra ellehetetlenedet a továbbfizetés(mint sokaknak), nem sokára, ha csak nem találok egy jövedelmezőbb munkahelyet nem tudom tovább fizetni a hitelt. Szeretnék elfogadható megoldást találni, mint a bank, mint a saját részemről, még mielőtt bekövetkezne az amit nem akarok. Szeretném a segítséget kérni, hogyan fogjak neki?

Se jó beszélőkém nincs, ügyvédet se tudom, hogy keressek, amihez pénz is kéne, szóval igen nem tudom, hogy álljak neki és igen tudom saját szociális probléma.

2013. nov. 4. 12:08
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Roppantul elkeserítő, hogy nemes egyszerűséggel ítélkeztek emberek felett, a dolgok nagyon egyszerűek lennének, ha mögöttük nem állna rengeteg befolyásoló tényező, amik miatt az ember belehajtja magát a kilátástalanságba. Amit magyarázni kell, azt már magyarázhatod.*

Felesleges lenni bármit részletezni, csak köpködnétek.

Fizetem ameddig tudom és kész a dupláját ha beledöglök se fogom tudni fizetni, gondoltam, mindenkinek jobb bármi, mint az, hogy nem fizetem tovább, én sem hajlok erre.

*Roppant egyszerűen: két ember beszélget az egyik egy nemes, másik egy paraszt. Mondja a paraszt olyan keserves az élet, erre a nemes nem értem miről beszél, nálam minden csodás.

Most már be lehet fejezni a lázítást.

2013. nov. 5. 08:11
 22/28 anonim ***** válasza:

Senki nem lázít, hanem csak reálisan látó emberek válaszolnak a kérdésedre.

Ha felvettél egy hitelt, akkor azzal elvállaltál egy kötelezettséget. TE írtad alá, világosan le volt írva a szerzödésben, hogy mennyit és hogyan kell fizetni, ha ezt VÀLLALTAD, akkor miért MÁSOKAT hibáztatsz?

2013. nov. 5. 08:22
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, komolyan érdekel, hogy milyen gonosz hatalom HAJTOTT, KÉNYSZERÍTETT téged abba bele, hogy 15,000,000 forintos házat vegyél magadnak, ahelyett, hogy vettél volna valami sokkal olcsóbbat, esetleg laksz albérletben.

Tényleg, viccen kívül. Lássuk már, hogy milyen rajtad kívül álló okok taszítottak ebbe a kilátástalan helyzetbe...

2013. nov. 5. 08:41
 24/28 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom a bankokkal lehet egyezkedni, elvégre nekik is az az érdekük, hogy megkapják a pénzüket. Talán hívd fel a bankot, add elő a problémát és kérdezd meg, hogy milyen módon lehetne csökkenteni a részletet, de ha bele is mennek az iszonyatosan elhúzza az időt, még a gyerekeid is fogják fizetni (bár szerintem így is). Megkérdezgetem hány éves vagy, hogy 35 évre vetted fel a hitelt, ez irgalmatlanul hosszú idő.
2013. nov. 5. 11:34
 25/28 A kérdező kommentje:

15,000,000 forintos házat vegyél magadnak - gratulálok okoska

hanem csak reálisan látó emberek válaszolnak a kérdésedre - tisztelet a kivételnek, akkor azt ajánlom ideje felébredni

2013. nov. 5. 12:14
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem neked kéne felébredni kedves kérdező! Mi az, hogy tisztelet a kivételnek. Itt az összes válaszadó reálisan gondolkodik, egyedül neked vannak irreális elképzeléseid a pénzről, hitelrő, bankokról, az egész életről.
2013. nov. 5. 16:27
 27/28 anonim ***** válasza:

Miért, mennyiért vettél házat ha 50,000 CHF hitelt vettél fel rá? Vagy csak nem te is a "0 ft önerő" kategóriás "jól megfontolt" vásárló voltál?

De legyen, akkor magyarázd meg, hogy miért kellett neked 10 millióért ház. Arra is kíváncsi vagyok.

2013. nov. 5. 16:29
 28/28 anonim ***** válasza:

ITT egyedül a TE hozzáállásod az, amit tisztességtelen!

Aláírtál egy szerzödést, és most azon erölködsz, hogy hogyan tudnál az ÖNKÉNT VÀLLALT kötelezettséged alól kibújni.

2013. nov. 5. 17:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!