Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kivel vegyem fel a kapcsolatot...

Kivel vegyem fel a kapcsolatot moneybookerszesek?

Figyelt kérdés

Lényeg hogy új kártyám lett, fél éve nem történt pénzmozgás, és látom új lett az oldal!

Az új kártyámat regisztrátam, majd várni kellett egy transactionsra aminél megtudtam nézni h véglis 1-3 közötti euro amit levont a kártyáról az mennyi, és azzal összeggel lehet hitelesíteni a kártyát!

1. probánál nem is tudtam mmit kell irni a "Please check your card statement for a transaction from Moneybookers

Transaction amount

EUR" ide, -2szer elrontottam, majd irták h vagy lépjek kapcsolatba velük, vagy töröljem a kártyát, töröltem!

2. ikra újra megigényeltem, na most mikor másodjára adtam hozzá a kártyát, akkor adta meg az elsőnek a traczakcióját ahol az euro volt, é be kellett irni, de azt már töröltem, mind1 2-szer beirtam az elsőnek a pontos euját és elutasította, mivel hogy az a első kártya hozzáadásé..

A kártyát ismét töröltem..

Jött 3. próba, itt eltelt 1 óra mire megjött tranzakció h 1-3-tól mennyi eurot von le, de ez pedig 2. kártyához tartozott..

Majd jött 4. azota nem kaptam e-mailt meg 3.ikét sem meg...

2013. nov. 3. 16:09
 1/1 A kérdező kommentje:

mindegyik kártya ugyan az, csak törölgetnem kellett mert 2-szer elrontottam a finish verificationnl a Transaction amount!

Késtek az e-mailok mikor házzadtam 2.ojádra a mastercardom, akkor jelent meg az oldalon a trancakcioknál az összeg meg feltöltötte 4-szer forintal.. de már 4edjére adtam hozzá kártyam. 3. 4.-nek nem jön meg a tranczakioja, így nem tudom a helyes eurot beirni..

2013. nov. 3. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!