Kivel vegyem fel a kapcsolatot moneybookerszesek?
Lényeg hogy új kártyám lett, fél éve nem történt pénzmozgás, és látom új lett az oldal!
Az új kártyámat regisztrátam, majd várni kellett egy transactionsra aminél megtudtam nézni h véglis 1-3 közötti euro amit levont a kártyáról az mennyi, és azzal összeggel lehet hitelesíteni a kártyát!
1. probánál nem is tudtam mmit kell irni a "Please check your card statement for a transaction from Moneybookers
Transaction amount
EUR" ide, -2szer elrontottam, majd irták h vagy lépjek kapcsolatba velük, vagy töröljem a kártyát, töröltem!
2. ikra újra megigényeltem, na most mikor másodjára adtam hozzá a kártyát, akkor adta meg az elsőnek a traczakcióját ahol az euro volt, é be kellett irni, de azt már töröltem, mind1 2-szer beirtam az elsőnek a pontos euját és elutasította, mivel hogy az a első kártya hozzáadásé..
A kártyát ismét töröltem..
Jött 3. próba, itt eltelt 1 óra mire megjött tranzakció h 1-3-tól mennyi eurot von le, de ez pedig 2. kártyához tartozott..
Majd jött 4. azota nem kaptam e-mailt meg 3.ikét sem meg...
mindegyik kártya ugyan az, csak törölgetnem kellett mert 2-szer elrontottam a finish verificationnl a Transaction amount!
Késtek az e-mailok mikor házzadtam 2.ojádra a mastercardom, akkor jelent meg az oldalon a trancakcioknál az összeg meg feltöltötte 4-szer forintal.. de már 4edjére adtam hozzá kártyam. 3. 4.-nek nem jön meg a tranczakioja, így nem tudom a helyes eurot beirni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!