Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP online mastercard nem...

OTP online mastercard nem ingyenes?

Figyelt kérdés
Márciusban nyitottam ezt a számlát, azt mondták, hogy az első évben ingyenes. Ehhez képest havonta levonnak 1400 Ft-ot számlavezetési díjként...Rohadt suttyók...Akkor miért csapják be az embert?

2013. nov. 2. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
A kártya ingyenes, legfeljebb a hozzá tartozó bankszámla nincs ingyen. A kártyának amúgy éves díja van és 3-6000Ft szokott lenni. Milyen számlacsomagot kaptál?
2013. nov. 2. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Hangsúlyozom, hogy a bankSZÁMLA és a bankKÁRTYA nem azonos fogalom, két különböző dologról van szó.

A számla az, ahol a pénz és a pénzmozgás van, a bankkártya pedig egy eszköz, amivel gyorsan és kényelmesen hozzáférhetsz a számlán lévő pénzedhez.

A te esetedben arról lehet szó, hogy bár maga a bankkártya ingyenes, de a számlavezetés nem, vagyis a számlavezetés díját vonták le tőled.

Mivel a kártya ingyenes, ezért nem vonnak le.

2013. nov. 2. 17:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem. Amúgy OTP Mastercard online kártya.
2013. nov. 2. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Ugye mivel számlavezetési díjként vonják, így ez nem a kártya díja.

Amúgy nem tudom milyen számlacsomag ez, mert nekem NET számlám van például, ami havi 500 forint, és tartozik hozzá egy mastercard évi 5000, + még egy számlaszám virtuális mastercard-al (ennek nincs külön díja).

Ez utóbbit használom netes vásárlásra, így ha valaki vissza is tudna élni vele, 1-2 ezer forinttal megúsznám.

Nézz utána ennek, mert a havi 1400 szerintem kicsit sok.

2013. nov. 3. 01:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet közel 1400Ft a NET számla havidíja, ha nem érkezik rá utalás, vagy kevés/rendszertelen utalás jön rá, és pluszban postai kivonat van.
2013. nov. 3. 11:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó. Igen, pont ez van vele. Akkor ezért ilyen sok.
2013. nov. 4. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!