Hol nyissak számlát?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok jelenleg nem tanulok de tervbe van.
Most dolgoztam egy ideig jövőhéten kapok fizetést és szeretném bankba tenni.
Milyen bankot ajánlotok és miért pont azt ?
2013. nov. 1. 17:04
1/3 anonim válasza:
Mekkora összeget fogsz kapni, a közeljövőben is fogsz kapni fizetést, milyen formában szeretnéd használni a bankszámlád?
Állandó jövedelem nélkül, szerintem felesleges bankszámlát nyitni.
2/3 anonim válasza:
Lehetőleg egyiket se mert mindenhol drága a pénzfelvétel, meg utalás meg fene tudja mi. Ha kp-ban kapsz fizetést akkor örüljél neki én csak egy részét kapom kp-ba a többit utalják de nem szeretem levenni a pénzt, csekket befizetek vele mert én a Posta banknál vagyok és az elég türhető ár, de már oda sem érdemes menni mert jövőre valamikor áprilisban talán átveszi az Erste, mivel eddig is náluk volt mint alvállalkozó vagy mi. Az OTP is kerülendő mert állami és ott vannak a legnagyobb lenyúlások. Szóval fene tudja melyikhez érné meg menni. Nézegesd a bankfiókokat amik helyben vannak, érdeklődj és ennyi.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát most még 1 hónapot szeretnék dolgozni utána tanulni ismét(1év), és megint csak dolgozni(szakmában.)
Suli mellet lehet tudok munkát Alkalmi/hétvégi/.
Akár külföld is szóba jöhet ismételten!
Csupán nem szeretném magamnál tartani a pénzt.
2013. nov. 1. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!