Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Diákhitel megforgatása?...

Diákhitel megforgatása? Szerinted jó ötlet? Működhet?

Figyelt kérdés

Üdv.

Egyetemista vagyok. Találtam egy 100% biztos módszert arra, hogy hogyan lehetne megforgatni a pénzt. Nem évi 5-7%, hanem havi 15%-ot minimzm ki tudok hozni a dologból.

A kérdés az, hogy szerintetek belevágjak a következő félévben? Én hajlok rá, de valamiért nem vagyok biztos benne.

Miért?

Mert benne van a diákhitelben egy csúnya szó, a hitel. Persze ezt a hitelt simán visszafizetném, mert ugye 15% haszon havonta.

Ha te lennél ilyen helyzetben, akkor belevágnál?

2013. okt. 16. 09:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

A hasznot bennhagynám addig, amíg tudom kezelni a pénz. Ha már nem tudnám, akkor kivenném egy részét.

Abból elsőnek ruházatot kellene venni. De mivel programtervező informatikusnak tanulok, így egy laptop is kell majd. De ezt már csak akkor, ha tényleg szükség lesz rá.

A többit, amit nem tudnék kezelni vagy bankba raknám vagy ha már tényleg összejött annyi pénz, akkor állampapírba.

A módszert nem árulnám el. Ha valakit mégis érdekel, akkor privátban beszéletünk róla.

2013. okt. 16. 20:38
 12/24 anonim ***** válasza:
Mit értesz azon, hogy nem tudod kezelni az kiszeded? Jöhet privátban is.
2013. okt. 16. 20:46
 13/24 A kérdező kommentje:

Tehát a lényeg, hogy nem bankban lenne a pénz, hanem ezt 1-3 naponta kellene kezelni. Itt jön az, hogy nem tolhatok akármennyit egy "üzletbe". Tehát lehet nekem több millióm is, de számolásaim szerint csak 100 ezer körüli összeget tudok kezelni egyszerre.

Lehet, hogy úgy nem olyan nagy pénz, de sok kicsi sokra megy.

2013. okt. 16. 20:50
 14/24 anonim ***** válasza:

Re: Diákhitel megforgatása? Szerinted jó

Az üzenet szövege: Hello.

Ez egy sportfogadáson alapuló befektetés. Ha ennél többet mondok, akkor már az egészet tudni fogod.

Esetleg, ha tényleg minden érdekel a dologról, akkor tudok adni egy leírást, de persze nem ingyen.

Már több emberrel is beszéltem a témáról és nekik kellett. Én 5 ezret kérek a dokumentunért. Vagy be is fektethetsz. Nekem mindegy.

2013. okt. 17. 12:25
 15/24 anonim ***** válasza:
Ennyi a nagy üzlet! Aki diákhitelből akar totózni, nos ****-asz :)
2013. okt. 17. 12:27
 16/24 anonim ***** válasza:

Tehát maga a kérdés is csak egy reklám volt! De nem merte kiírni a kis csávó :)

A fogadásból+diákhiteledből csak leégés lesz, de mások pénzét kicsalni jó terv, ezért megérdemelsz egy gratulációt! A balekokat pedig nem sajnálom, aki fizet neked megérdemli hogy elbukja az 5000-es tanulópénzt, miszerint szélhámos kóklerben, looserben ne bízz!

2013. okt. 17. 12:30
 17/24 anonim ***** válasza:

Régebben több beugrót akart:

"Kezdesz 50 ezerrel. Én azt mondom, hogy 4 hónap alatt visszakapsz 200 ezret.

Tudom, hogy mekkora átverésnek látszik, de nem az.

Az egésznek a sportfogadás az alapja és ezzel a módszerrel nem tudsz bukni sem.

Én már jópárszor átszámoltam mindent. Nem csak kipattant a fejemből."

2013. okt. 17. 12:33
 18/24 anonim ***** válasza:

Az interneten fogadók 2%-a képes hosszú távon profitot termelni.

Erről van konkrétan adat.

A magyar tippmixen, szerintem 0.1 , mivel az ottani oddsok abból állnak,hogy külföldi oldalon látott oddsokat kínálnak még rosszabb aránnyal.

Erről nincs konkrét adat.

Hitelt e miatt nem érdemes felvenni.

Vannak ingyenes bónuszok, és egyéb dolgok amikkel megmutathatod,hogy te benne tudsz e lenni a 2%-ban.

2013. okt. 17. 12:36
 19/24 anonim ***** válasza:

Az ilyen kezdesz 50 ezerrel, és 2 hónap múlva 200 meg azon alapulnak,hogy minden indulóbónuszt kihasználva jöhetne pénz.

Viszont itt csak annyi a gond: Rosszul számolnak akik ezt gondolják, nincsenek tisztában a bónuszon nyert összeg kifizetési feltételeivel.

Illetve legtöbbször azon alapulna,hogy más személyivel is beregisztrálsz, szóval még 5 évig terjedő bűncselekmény is:)

2013. okt. 17. 12:43
 20/24 A kérdező kommentje:

A privát üzenetnek tudod mi a lényege?

- Mindegy is.

Amúgy ez egy működő dolog. Örültem, hogy segítettetek. Persze van, aki nem, de ez megszokott itt gyk-n.

2013. okt. 17. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!