Amennyiben a férjem egyik ingatlanán rezsitartozas van a férjem nevén, bementek a szolgaltatohoz, hogy mivel házastársa vagyok szeretném rendezni az adósságot, mert a férjem nem akarja kifizetni az alberlok helyett, de én belátom, hogy muszály?
Figyelt kérdés
Úgy tudom szóba sem állnak ,csak azzal akivel szerződtek,viszont mivel házastársa vagyok engem is terhelnek a következmények a nem fizetes miatt,tehát mégiscsak közöm van hozzá nagyonis.2013. okt. 10. 21:37
1/4 A kérdező kommentje:
Csinaljak egy hamis megbízóit és fizessek be minden elmaradást?
2013. okt. 10. 21:39
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a férjem azt hiszi végtelen ideje van várni arra ,hogy majd fizetnek a lelépett alberlok,azt hiszem úgy megviselte az ügy ,hogy nem tud reálisan gondolkodni...képes nekimenni szerintem a volt alberlonek és félek nagy baj lesz .
2013. okt. 10. 21:42
3/4 anonim válasza:
Ha még nincs előrehaladott állapotban az ügy, akkor szerintem simán befizetheted. Miért ne lenne mindegy a szolgáltatónak, hogy ki fizeti ki a tartozást?
4/4 anonim válasza:
Amikor BEfizetni akarsz akkor hidd el, tojnak minden szabályra és mosolyogva veszik el tőled a pénzt... Ügyintézni természetesen nem engednének, de ha fizetsz akkor bármit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!