Mikor jön ki a Nokia Lumia 720 magyar szolgáltatóhoz?
Hát van egy rossz hírem.Fórumon azt olvastam hogy először 520-at veszi be a T,utána esetleg majd a 720-at.Viszont az biztos hogy a Telenor vagy a Voda hamarosan kidobja.Ezt meg a mobilarenás srácok írták sejtelmesen.
"Jelenleg csak kártyafüggetlenül, GSM boltban tudjuk beszerezni, 73 ezer forint körüli áron. Jó hír viszont, hogy hamarosan hazánk szolgáltatói között is fel fog bukkanni (az egyiknél biztosan), ahol egy kedvező konstrukcióban megfontolandó vétel lehet."
Gondolom meg van nekik tiltva,hogy megmondják melyiknél.Aztán az is lehet hogy a fórumozó hülyeséget beszélt,és pont a T-nél jelenik meg.Hamarosan megtudjuk.(Szerintem 1-2 hét)
Örülnék, ha tényleg kijönnye már akár 2 hét múlva is :D de ha a 3 szolgáltatóból egynél jön ki, akkor én a T-re szavaznék, mert eddig is annál a legnagyobb a választék...
Köszönöm a gyors választ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!