Diákhitelt szeretnék felvenni, de nem akarom, hogy a lakcímemre küldjenek majd papírokat, hogy xxx ezer Ft tartozásom van. Ha bérelek egy postafiókot az egyik postán, akkor megadhatom azt címnek?
Szeretnék diákhitelt igényelni, mert nem akarom, hogy a szüleim fizessék az egyetem tandíját. Emelett dolgozok, de jól jönne havi 20 vagy 30 ezer Ft.
Viszont a szüleim nagyon ellene vannak, és félek, hogy ha felveszem a diákhitelt, néhány hónap múlva küldenének ilyen tájékoztató levelet, hogy eddig X százezer forintot vettem fel, stb. és nem akarom, hogy a szüleim megtudják.
Ezért arra gondoltam, hogy bérelek egy postafiókot, és azt adom meg címnek.
Lehetséges ez?
Nagyon fontos lenne. Köszönöm előre is!
Jaa értem.
Egyébként valaki tudna a kérdésemre is válaszolni?
# 8/12
Aha csak azt csak tandíjra lehet felvenni. A diák a diákhitel2 soha nem kapja meg az automatikusan a sulinak utalják a kérdező nevében. Szóval először utána kéne nézni mielőtt hülyeséget írsz.
# 14
Mivan???? Pont azért akar diákhitelt, mert NEM TUDNÁ MAGA FIZETNI a tandíjat. Égbekiáltóan nagy baromságokat írsz...
#15: nem írta, hogy nem tudná fizetni a tandíjat. Utalt rá, hogy a szülei támogatnák, valamint, hogy dolgozik. A #8-ban benne is van, hogy "HA nem abból akar diákként megélni...", tehát az opció arra az esetre vonatkozik, HA a tanulás költségei saját forrásból is fedezhetőek lennének. Hogy ez a kérdezőre vonatkozik, vagy nem, azt majd ő eldönti.
Nem létező állításokra hivatkozol; létező állításokat nem tudsz értelmezni. Ennyit az égbekiáltó baromságokról.
Hagyjuk már ezt a rossz magyarázkodást... havi 30e-t szeretne a kérdező felvenni, az évi 360e. Szerinted akkor tudná fizetni azt egyetemét? Nyilván nem. Akkor miről beszélünk?
Az viszont, amit te leírtál tényszerű baromság, lévén a diákhitel2 pénzhez soha az életben nem jut hozzá a diák, mivel egyenesen az oktatási intézménynek utalják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!