Diákhitelt szeretnék felvenni, de nem akarom, hogy a lakcímemre küldjenek majd papírokat, hogy xxx ezer Ft tartozásom van. Ha bérelek egy postafiókot az egyik postán, akkor megadhatom azt címnek?
Szeretnék diákhitelt igényelni, mert nem akarom, hogy a szüleim fizessék az egyetem tandíját. Emelett dolgozok, de jól jönne havi 20 vagy 30 ezer Ft.
Viszont a szüleim nagyon ellene vannak, és félek, hogy ha felveszem a diákhitelt, néhány hónap múlva küldenének ilyen tájékoztató levelet, hogy eddig X százezer forintot vettem fel, stb. és nem akarom, hogy a szüleim megtudják.
Ezért arra gondoltam, hogy bérelek egy postafiókot, és azt adom meg címnek.
Lehetséges ez?
Nagyon fontos lenne. Köszönöm előre is!
Ha nincs rá szükséged ne vedd fel. Félévente 250 ezret azért úri luxus elkávézgatni.
Azt kamatostól vissza kell fizetned.
Nem bántani akarlak, de egy jótanács: ne vedd fel.
Ha nem akarod, hogy a szüleid fizessék az egyetemedet akkor beszéljétek meg, hogy ők "hitelezzenek" neked és te havonta törleszted. Így legalább nincs kamat, a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
A diákhitel egy jó kondíciójú hitel, de annyira azért nem, hogy önként felvedd, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!