Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mibe érdemes befektetni 100...

Mibe érdemes befektetni 100 000 Ft-ot?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Semmibe. Az nagyon kevés pénz egy "befektetéshez".

Képzeld csak el, ha évi 20% hozamot tudsz csinálni (ami nem rossz befektetés) akkor is 20.000Ft a hasznod.

Az havi cca 1600Ft.

Ennyiért kockáztatnál 100.000Ft-ot?

Tedd csak be a bankba, esetleg kösd le a legrövidebb futamidőre kamattőkésítéssel, vagy vegyél rajta állampapírt.

Mást nem érdemes....

2009. nov. 5. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

A tanulásodba!

Végezz el rajta egy hasznos tanfolyamot, a megszerzett tudást anyagi előnyökre fordíthatod. Ez így duplán megtérül, egyébként az előttem szólónak igaza van.

2009. nov. 5. 09:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Ha nem lettem volna elég világos én valamilyen banki befektetésre gondoltam,mert jelenleg a Budapest banknál van ez az összeg lekötve és nevetséges a kamat.Szeretnénk valamelyik másik bankba átvinni esetleg állampapírt venni.Csak nincs időm járni a bankokat és informálódni.

Ezért gondoltam,hogy valaki tud javasolni egy kedvezőbb lekötést.

2009. nov. 5. 21:09
 4/4 anonim válasza:

Lakáskasszába. Az évi 30+3 %, feltéve, hogy legalább 4 évig teszel be lovét (akár évente 1x). Utána azt elvileg lakással kapcsolatos dolgokra kell használnod. ha ennél döntesz, légyszi írj, hogy anyósomnak is tudjak segíteni. :)

Vagy van egy másik lehetőség, de ahhoz 112.000 Ft kell, meg 3 ilyen ismerős (akinek van 112.000 Ft befektetni valója) itt max. köv. hó 20-án utal a cég 32.775 Ft-ot/112.000 Ft befektetés.

2010. jan. 28. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!