Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hova tünik el a pénzem a...

Hova tünik el a pénzem a számlámról?

Figyelt kérdés

utaltak 7400 ftot, ig lett 7600 ft, amit levettem egy automatánál 7000 és maradt 100 ftom...

és ennál több is csak úgy eltünik---

cib-es vagyok

2013. szept. 17. 15:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
jó.. abban a pillanatban nem repitette ide nekem egy galamb..
2013. okt. 23. 17:06
 12/13 anonim ***** válasza:

"az ilyen tudást úgy kap az ember ha felvilgositják"

Ebben tévedsz. Úgy a pletykákat kapod. A tudást úgy kapod ha felcsapod a saját bankod hirdetményét és abból megtudod, hogy milyen jogcímen és mennyit vonnak le. Egyébként te ezeket elfogadtad amikor megnyitottad a számlát. De úgy látszik azt se tudod miket írtál alá. Gondolom eléd raktak egy halom papírt (úgy szokták) de te egyet se olvastál el közülük.

2013. okt. 23. 23:52
 13/13 A kérdező kommentje:

nem... még apám nyitotta az én nevemre,jelen voltam, és bizonyos okok miat lett létrehozva, nem sok mindenhez értettem ő tárgyalt és olvasott mindent..

mikor végül lerendeződtek a dolgok és eltelt pár év kértem a számlához kártyát magamnak és lecseréltem minden kódot jelszavat hogy csak én férjek hozzá.. nem tarom vele kapcsolatot nagyon, és nem is éltem vele.. de ebbe nem menjünk bele..

2013. okt. 25. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!