Hova tünik el a pénzem a számlámról?
Figyelt kérdés
utaltak 7400 ftot, ig lett 7600 ft, amit levettem egy automatánál 7000 és maradt 100 ftom...
és ennál több is csak úgy eltünik---
cib-es vagyok
2013. szept. 17. 15:35
1/13 anonim válasza:
Tranzakciós adóról gondolom még nem hallottál?
2/13 A kérdező kommentje:
ilyen sok....
2013. szept. 17. 15:59
3/13 anonim válasza:
A pénzfelvételnek van díja, azt a számládon lévő pénzből vonják le. Ha nem a saját bankod automatájából veszed le a pénzt, nagyon magas szokott lenni a díj.
5/13 anonim válasza:
Mostanság már akkor is magas ha saját automatából veszi le az ember...
6/13 A kérdező kommentje:
flector:
neked is gratulálni tudok csak..
2013. szept. 18. 14:55
7/13 Flector 67 válasza:
Elfogadom a gratulációt köszönöm. Én is gratulálok neked ehhez a szintű kérdéshez.
8/13 anonim válasza:
"és ő szavazhat..."
És gondolom te is szavazhatsz... de ez hogy jön ide? :)
9/13 A kérdező kommentje:
mert idióta:) rosszindulatú, kötekedő, negatív ember és ezért tart ott a világ ahol, mert tele van ilyen emberekkel Most lett csinálva nekem bankszámlám és nem sok mindent tudok még az ilyen dolgokról ,mert még nem nagyon volt közöm hozzá, az ilyen tudást úgy kap az ember ha felvilgositják, ez velem még nem történt... ezért már lekell oltani az embert, ezért is gratuláltam neki... szánalmas
Én tudhatok olyat amit ő nem, de ezért nem fogom oltani
2013. szept. 21. 11:52
10/13 Flector 67 válasza:
Már bocs, de a számlakivonatodon rögtön látnád hova tűnt a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!