Ebay eladás után a Paypal meddig nem enged hozzáférni a pénzedhez? Hogy lehet ezt meggyorsítani?
Elvileg 21 napig zárolják a pénzed az eladás után, de én úgy értelmeztem, hogy ha a vevő visszajelez, hogy sikeres volt a tranzakció, megkapta a terméket, és elégedett, akkor a Paypal megengedi, hogy hozzáférjek a pénzemhez.
De nem ez történt, már megkaptam a pozitív értékelést, én is értékeltem a vevőt, de még mindig zárolva van a pénzem. Mindenképp meg kell várni a 21 napot, nem lehet ezt meggyorsítani?
Sajnos ki kell várnod a 21 napot. Meggyorsítani csak akkor lehet ha futárral küldöd az árut (FeDex, UPS, stb.) mert azoknak van nemzetközi nyomonkövetési rendszerük. A magyar posta által adott ragszámotnem fogadják el úgy mint a futárszolgálatét.
Ha emelik a limitedet (a következő lépcső 5000$ ha jól tudom) ez a pénzvisszatartás dolog is megszűnik.
Felesleges e-mailt küldened nekik mert csak egy automatikusan generált válasz e-mailt fogsz kapni a tippekkel amik a USPS rendszerénél működnek.
Nyugi, minel tobbet adsz el, annal hamarabb kapod meg a penzed.
En mar tobb cuccot adtam el, elejen kivartam a 21 napot. Most is eladtam valamit, azt irtak, hogy varhato penz hozzaferes Szept 21, de mar multhet penteken jott a PPtol az email, hogy hozzaferheto a penz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!