Szerintetek hol találhatok tőkével rendelkező embert, vállalkozásom bővítéséhez?
"ehhez a pár millióhoz kértek plusz csoportos beszedést és hogy tegyek le egy milliót ami csak a hitel lejárta után vehetek ki stb. "---letétet kérnek a hiteledhez? Ez valamilyen MLM-es hitel pl. mint a legyen önnek is álomlakása?
Lehetséges lenne, félreértetted a bankot?
Mi lenne a fedezet a hitelre? A tehermentes épület? A bank szerint nem ért annyit, mint a hiteligénylés, akkor egy hétköznapi befektető mit kezdene vele?
Másrészről ha hitelt akarsz, akkor nem a betéti kamatot kell túlszárnyalnod, hanem a hitelkamatot + nem ártana egy jó fedezet sem!
Őstermelő vagyok fél éve. Mivel nincs 1 lezárt évem (az állattenyésztés viszont most sokkal jobban megéri, mint évekkel ezelőtt, a takarmány sokkal olcsóbb, és magasabbak a felvásárlási árak), ezért gondoltam, hogy bővíteném az állatlétszámot, de csak kezdő vállalkozóként kaphatok hitelt. Mindenki csak hirdeti a hitelt, hogy kezdő vállalkozó is kaphat, de ez csak handa-banda, mert nagyon komoly feltételeket kérnek. Hiába rendelkezem 1 kisebb budapesti családi ingatlannal, ez kevés. Ez mellé kértek csoportos beszedést, sőt volt aki azt kérte, hogy tegyek be 1 millió forintot(ez egy takarékszövetkezet volt). Tehát Mo.-n ma kezdő vállalkozóként nem kaphatsz hitelt. Még a bankban dolgozók is megdöbbentek, hogy mindent amit kértek, bevittem: előszerződést 1 évre, felvásárlói neveket stb, de rajtam kivül 6 hitelből csak 1et fogadtak el, azt is csak azért, mert volt mögötte egy 150 milliós cég. És ezért gondoltam azt h keresek egy befektetőt, felajánlom az ingatlant, és fizetek jóval magasabb kamatot, mint a mostani betéti kamatok. Remélem kielégítettem a kíváncsiságotokat, ha ezek után tud valaki befektetőt, vagy olyan bankot, takarékszövetkezetet, amit én még nem próbáltam, mindenre nyitott vagyok, hiszen csak dolgozni szeretnék.
Várom a hozzászólásokat, de a negatív kritikátokat kérem mellőzzétek, mert már elegem van a buta emberektől.
" mert már elegem van a buta emberektől."
Olvasd vissza ezt a 3 soros szöveget, amit írtál, számold meg benne a helyesírási hibáidat (két kezed nem lesz elég...) és gondold át ezt a kijelentésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!