Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol találok a neten olyan...

Hol találok a neten olyan topikot, ahol meg lehet nézni, hogyan alakult a svájci frank árfolyama az elmúlt kb.60 évben?

Figyelt kérdés
Mindenki azzal jön. hogy ki lehetett számolni a frank erősödését, mert 20 évenként erősödik.

2013. szept. 6. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:

:))))

Okos lehetsz a pénzügyekhez :))

2013. szept. 6. 20:44
 2/10 A kérdező kommentje:

No miért, ez akkora butaság? Le szeretném ellenőrizni, hogy valóban így van-e,mert nagyon sok okos ember azt állítja, hogy ezt ki lehetett volna számolni :)

Devizahiteles vagyok.

2013. szept. 6. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:

A frank nem erősödik az elmúlt 20 évben - ellenben hihetetlenül stabil és statikus. Ellentétben a többi pénznemmel, amik kisebb vagy nagyobb mértékben, de folyamatosan inflálódnak a frank gyk. ugyan annyit ér, mint 20 éve, minimális a különbség.

Példa:

20 éve 1 kg kenyér 1,5 frank volt. Ma is annyi.

20 éve 1 kg kenyér 30 ft volt. Ma 350...

2013. szept. 6. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet!! Ha lehetne számolni konkrétan és nem csak spekulálni rá akkor nem lehetne vele kereskedni...

A gond ott kezdődik, hogy a deviza hitelesek nem mérlegeltek egy mondjuk 30-40% árfolyam ugrást hanem úgy vettek fel, hogy huuu ez jobb mint a forint hitel mert ezt pont kitudjuk még fizetni... Aztán netán még jött egy munkahelyi krizis aztán KO!!!

Én deviza kereskedésből tartóm fent magamat de nincs az a pénz amiért én 15-20évre így adósítsam el magamat...

2013. szept. 6. 21:07
 5/10 Flector 67 ***** válasza:
Nem lehetett volna kiszámolni, de fel lehetett volna rá készülni.
2013. szept. 6. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
2007 márciusában ment csődbe az első amerikai jelzálogpiaci hitelintézet. Ekkortól bárki tudhatta, hogy válság lesz belőle és akár többezer milliárd dolláros veszteségek is keletkeznek, valamint a hagyományos menedékek (svájci frank, japán jen, dollár, arany) erősödni fognak.
2013. szept. 7. 08:08
 7/10 Flector 67 ***** válasza:
inkább csak a svájci frank volt menedék ezek közül.
2013. szept. 7. 09:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Tessék.

[link]

2013. szept. 7. 11:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Válság, labilis pénzügyi időkben az arany a legjobb...
2013. szept. 7. 11:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon hasznos és okos válaszokat kaptam :)))
2013. szept. 8. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!