Hol találok a neten olyan topikot, ahol meg lehet nézni, hogyan alakult a svájci frank árfolyama az elmúlt kb.60 évben?
:))))
Okos lehetsz a pénzügyekhez :))
No miért, ez akkora butaság? Le szeretném ellenőrizni, hogy valóban így van-e,mert nagyon sok okos ember azt állítja, hogy ezt ki lehetett volna számolni :)
Devizahiteles vagyok.
A frank nem erősödik az elmúlt 20 évben - ellenben hihetetlenül stabil és statikus. Ellentétben a többi pénznemmel, amik kisebb vagy nagyobb mértékben, de folyamatosan inflálódnak a frank gyk. ugyan annyit ér, mint 20 éve, minimális a különbség.
Példa:
20 éve 1 kg kenyér 1,5 frank volt. Ma is annyi.
20 éve 1 kg kenyér 30 ft volt. Ma 350...
Nem lehet!! Ha lehetne számolni konkrétan és nem csak spekulálni rá akkor nem lehetne vele kereskedni...
A gond ott kezdődik, hogy a deviza hitelesek nem mérlegeltek egy mondjuk 30-40% árfolyam ugrást hanem úgy vettek fel, hogy huuu ez jobb mint a forint hitel mert ezt pont kitudjuk még fizetni... Aztán netán még jött egy munkahelyi krizis aztán KO!!!
Én deviza kereskedésből tartóm fent magamat de nincs az a pénz amiért én 15-20évre így adósítsam el magamat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!