Titket hogy neveltek a szüleitek? Vettk fel a hiteleket vagy inkább meghúzták a nadrágszíjat? Már ha kellett. De úgy általánossagban hitelpártiak vagy hitelt semmiképp se pártiak voltak?
Az ésszerű gondolkodásra neveltek...
Hitelt csak a biztosra vennék fel, vagy annyit, hogy vissza tudjam fizetni... és nem 25 évre...
Nem vagyok sem pártja, sem ellenzője a hitelnek. Az ész nélküli hitelfelvételnek vagyok ellenzője.
Szüleim a lakásra vettek fel hitelt, de ugye a rendszerváltáskor volt lehetőség kevesebbet visszafizetni, éltek vele (nagyon meg volt húzva a nadrágszíj)
Megélhetésre sosem vettek fel hitelt... egy autót vettek hitelre, jobban megérte úgy, mint ha akkor lenullázták volna magukat.
Viszont a mai helyzetben, inkább később cserélték le az autót, hogy ne kelljen hitelt felvenni...
Nekünk sincsen hitelünk, ha nem lenne semmi alaptőkénk, akkor a mai világban inkább laknék albérletben, minthogy hatalmas hitelt vegyek fel. Én is szeretnék sajátot, de semmiből nagyon nehéz összehozni, csak 10-20 év hitellel, abba pedig nem mennék bele... ki tudja mit akarok 15 év múlva, valószínüleg nem azt a lakást amit még tán ki sem fizettem...
Lakáshitelt vettek fel, amikor 14 éves voltam. Egy Pest megyei házat vettek meg, svájci frankos hitel volt. Akkor volt valami havi 70 ezer körül, most 200-230 ezer havonta, mikor mennyi. 15 milliót vettek fel, már olyan 5-6-ot visszafizettek, de még van 21 millió... Semmi gondjuk nem lenne az életben, ha ez másképp alakult volna.
21/L
Nem volt hitel.
Jelenleg sem gondolom a hitelt jó megoldásnak.
Bár ugye utólag könnyű ezt mondani, mikor 4%-os kamatokra is adtak lakáshitelt. Miközben ugyanaz a bank a forintmegtakarításokra fizetett 8%-ot.
Sajnos a legtöbb hitelt felvevő ember, csak ennyit látott az egészből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!