Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nem tudok belépni az Erste...

Nem tudok belépni az Erste Netbankba. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Ma délután, 2 óra körül nyitottam Erste Diákszámlát. Kaptam hozzá NetBank és TeleBank azonosítót is, választottam 4 jegyű pin kódot a számlához, azt mondták, hogy ez tartozik a TeleBankhoz is. Amikor próbálok belépni a NetBankba, akkor megadom a NetBank azonosítómat és azt a jelszót, amit még akkor, 2 óra körül kaptam SMS-ben. Amint beírtam ez fogad: [link] Ezután felhívom a TeleBankot, végignyomkodom a gombokat míg eljutok addig, hogy meg kell adni a TeleBank azonosítót és a 4 jegyű kódot. Megadom ezeket, ezután azt mondja, hogy az azonosítás sikertelen. Ezt 4x próbáltam újra. A kérdésem az lenne, hogy várjak 1-2 napot, hátha még nem aktiválták teljesen a szolgáltatásaimat vagy menjek be holnap a bankba?

2013. aug. 22. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg azonnal elkészül.

Szerintem inkább menj be és ott mondd el így.

2013. aug. 22. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Fel kéne hívni a telebankot, ugyanis a sok sikertelen belépés miatt le lett tiltva (jártam már így ) Telebankban azonosítod magad és feloldják.
2013. aug. 23. 13:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Mint írtam, a TeleBank azt mondja, hogy az azonosítás sikertelen. Pedig biztosan jó pin-t adok meg.
2013. aug. 23. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a telebankon és a netbankon sem bírsz belépni akkor be kell menned a bankfiókba és jelezd mindkét problémát.
2013. aug. 23. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ment mindenkinek a zöld kéz. Bementem és aktiválták, az ügyintéző nem tudta, hogy miért nem aktív, valami hiba volt a rendszerben. :)
2013. aug. 27. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!