Melyik bankot ajánljátok? Számlát kell nyitnom, mert így kapom meg a fizetésemet.
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 22:55
2/5 A kérdező kommentje:
CIB és Erste között gondolkoztam eddig.
2013. aug. 20. 23:28
3/5 anonim válasza:
Attól is függ, hogy kb mennyit fogsz biztosan megkapni, és attól is, hogy azt hogyan tervezed felhasználni.
4/5 anonim válasza:
24 esetleg 26 év alatt vagy még?
Mert akkor a diákszámlák között kellene szétnézned. Nem minden esetben kell ténylegesen diáknak lenned.
De ha havi fizetésed eléri a 120 vagy 150 ezer forintot akkor több bank is kínál nagyon kedvezményes számlákat.
Ha a kettő közül valamelyik eset fennáll, ebbe az irányba indulj el.
De a bankok honlapján fenn vannak a számlatípusok, költségekkel együtt. Érdemes áttanulmányozni, mert egy rossz számlatípus választás évente több tízezer forint plusz kiadást is eredményezhet.
5/5 A kérdező kommentje:
26 alatt vagyok, nem lesz több mint 120 e Ft. Eddig az Erste diákszámláját találtam szimpatikusnak.
2013. aug. 21. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!