Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van olyan bank, aki ingyen...

Van olyan bank, aki ingyen emailt küld azonnal a kártyás/számlás tranzakciókról?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva elegem van abból, hogy minden bank csak SMSes értesítésre hajlandó és mindegyiknél pénzbe is kerül ez a szolgáltatás, vagy havi fixbe, vagy SMSenként vagy a kettő vegyesen, de sehol sem ingyenes.

Szeretnék minden tranzakciómról azonnal értesítést kapni, de basszus, 2013-at írunk, miért olyan nagy kérés az, hogy ez az azonnali értesítés ne SMSben jöjjön, pénzért, hanem emailben?

Nem arról van szó, hogy nem fér bele, ez inkább már elvi kérdés a részemről, olyannyira, hogy ha valamelyik bank hajlandó SMS helyett/mellett emailt küldeni akkor szerintem azonnal váltok is rá.

2013. aug. 16. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy szerintem simán ugyanannyiba kerülne, mint az sms. Én ezért is mondtam le az ilyen jellegű szolgáltatást, és minden nap megnézem a netbankban, hogy mi a helyzet a számlámmal, így képben vagyok a tranzakciókról. Mondjuk nálam a belépéshez nem szükséges sms, de emlékszem K&H-s számlánál kellett ahhoz is, mondjuk azért nem vonnak le pénzt, ha jól tudom, mert a szolgáltatás árában van benne.
2013. aug. 18. 15:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez így van ERSTE-nél is, netbankos bejelentkezésre és online átutalásra is van ellenőrző SMS és egyikért se vonnak pénzt akkor se ha egy nap százszor jelentkezel be.
2013. aug. 18. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!