Felmondták a lakáshitelemet. Bátyámmal, a menyasszonyommal és a kisfiammal élünk együtt. Most érkezik a kislányom. Bátyámnak van bejelentett munkahelye, nekem csak alkalmi van. Nem tudom mihez kezdhetnénk, vagy hol kaphatnék segítséget?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a családi ház körül sikerült beállítanom egy olyan anyagi környezetet, hogy most már tudnánk fizetni, havi 20-25e ft-ot a részletre, de sajnos nem áll szóba velünk senki. A kisfiam most múlt egy éves, 6 kemoterápián van túl, mert daganatosan született, és ebben a kilátástalan helyzetben, már nem tudom mihez kezdhetnénk.2013. aug. 12. 10:38
11/12 anonim válasza:
Ajánlom az elkövetkezendő 1-3 évben már hanyagold a törlesztést, úgy sem fogod tudni kifizetni (ha csak nem leszel valahol vezérigazgató vagy nem nyersz a lottón).
Minden erőddel azon dolgozz, hogy legalább egy stabil albérletet megteremts magatoknak, mire a bank kilakoltat, ellenkező esetben a gyámügy intézetbe fogja rakni a gyerekeket - főleg, ha egyikük beteg.
12/12 anonim válasza:
ezért utálom a magyarokat.. majd nem az összes lenézi a másikat. munkahelyen is. tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!