Ezt az email-t kaptam az OTP-től. Mi a lényege?
"Tisztelt Ügyfelünk!
Ez a hivatalos értesítést arról, hogy a hitelkártyáját korlátozott volt. A közelmúltban felülvizsgálták a kártyát, és úgy tűnik, hogy a vele kapcsolatban álló több mint 1 számlák. Összekapcsolja a hitelkártya több sokszoros számlák szigorúan tilos, és azt is törvény bünteti. Ön most már felkérték, hogy nyújtson információkat a hitelkártyáját. Az OTP Bank azonnal kivizsgálja az ügyet, és ha a vizsgálatot az Ön javára fogjuk visszaállítani a fiókját. Hogyan állíthatom vissza a számláját?
Hogyan állíthatom vissza a számláját?
Kattintson ide , és végezze el a lépéseket, hogy eltávolítsa korlátozásokat. "
Na szóval ez volt a levél,de szerintem kamu..
1.nincs is hitelkártyám az OTP-nél
2.nyelvtanuilag abszolút értelmetlen a levél
3.nem is pontosan nekem címezték,mint ügyfélnek..hanem csak mintha egy spam lenne..
MÁS is kapott ilyet???
Nahát!!!!Eddig én mindig olyan emailt kaptam,hogy X.Y akinek az apja gazdag vállalkozó,de meghalt,és letétbe van 800000 dollár.Kell egy külföldi emberke aki segít ezt a pénzt felvenni,persze a fele pénz a tied lenne...(ez is kamu)
De a te leveledet sajnos többen be fogják venni,és követni fogják az utasításokat,mert a legtöbb ember nem olvassa át rendesen.Csak azt látja,hogy OTP írt egy emailt(hivatalosan egyik bank sem ír emailt)Amiben megírja,hogy ha nem teszed azt amit írnak,akkor nem fogsz tudni a pénzedhez jutni,mert benyelik a kártyádat...Azért ez már durva!!!Talán jelezni kéne a rendőrség felé,vagy az OTP-nek,hogy az Ő nevükben ilyen email megy mindenhová...
ki akarják csalogatni belőled a hitelkártya adatait.
azonnal kuka, ne is válaszolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!