Hétvégén nem lehet az OTP-be készpénzt felvenni?
Figyelt kérdés
(bankkártyám nincs)2013. aug. 10. 07:04
2/6 anonim válasza:
szerintem a plázákban nyitva vannak az otp fiókok, és ott tudsz kivenni pénzt (Westend, Mammut, Lurdy ház stb)
3/6 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok :/
2013. aug. 10. 08:30
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a választ, megnéztem egyik fiók sincs nyitva a városba. Ezt a szarságot...
2013. aug. 10. 08:33
5/6 anonim válasza:
Érdemes kártyát csináltatni ezért is, ég azért is, mert olcsóbb vele a pénz felvétel, mint a bankban
6/6 anonim válasza:
Fel kell utazni Pestre és már veheted is fel a kp-t:D Van még egy lehetőség, ennek díját most nem tudom pontosan. Úgy hívják kártyafedezeti biztosítás. Ez annyit takar, hogy ha netbankod van, akkor egy másik OTP-s bankkártyára (kártyaszám szükséges) szó szerint ráutalod a pénzt (nem a másik folyószámlájára), és azzal a bankkártyával felvehető a pénz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!