Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » COFIDIS hitel bírálatról mik...

COFIDIS hitel bírálatról mik a vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 21:58
1 2
 11/14 anonim válasza:
Amit a Cofidis 14 nap alatt elutasított egy pár százezres kölcsönnél azt a Providentnél 15 perc alatt megadták és még ráadásul sokkal olcsóbb feltételekkel.Ez a különbség.
2016. jan. 4. 13:51
 12/14 anonim válasza:

Esetleg hátha valakinek még érdekes: Kb 2 és fél hét alatt már a számlámon a pénz..

A sztori: neten megigényeltem a max összeget a fapadosra ez 3mill. adóstárs nélkül.

Kb 2-3 nap múlva jött a futár személyit ellenőrizte + a papírokat elvitte. Rá 8napra már a pénz a számlámon van jött az sms. E-mailt nekem egyáltalán nem küldtek és nem is hívtak telefonon hogy megkapom csak jött az sms a számlámra érkező összegről...Nagyon meg vagyok velük elégedve!!

A számlavezető bankomnál OTP nem adtak volna csak 2.5 milliót! Szégyen, és megyek is el az OTP-től. Pedig nálluk vezetem a számlámat több mint 10 éve .

Adataim : Nő/39 év lakhely : Kisváros.Nem saját ingatlan , anyukámé. Több mint 10 éve oktatásban dolgozom. Nettóm 225ezer+ 26családi pótlék ezt is beszámították bankszámla kivonat kellett hozzá. Bankszámla kivonaton volt 1millió kp + a hitelkeret 880ezer forint.

2016. dec. 12. 16:51
 13/14 anonim válasza:
Az én véleményem csak annyi,hogy egy nagy humbuk cég.Február 28-án igényeltem egy olyat,hogy kértem 500.000 forintot.Hozzá teszem,hogy közel 190.000 a fizetésem a kafetériával együtt.Hozzá teszem van egy személyi kölcsönömis és azt mondták azt váltsuk ki egy adósságrendező hitellel is és akkor hozzá csapják a kért 500.000 forintot is.Na azóta csend van,már három hete.a facebookon keresztűl írtam nekik,még válaszra se méltatják az embert.hívtam őket telefonon,elérhetetlenek csak egy ki...oszt gép pofázik állandóan.Hogy mi a véleményem?Mint írtam egy nagy humbuk semmi.
2017. márc. 16. 10:33
 14/14 Galambosné B.Ilona válasza:
13/13 érdeklődnék,hogy időközben megkaptad-e a hitelt?
2017. ápr. 27. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!